Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım boşver geçmişi tajhminleri yazıyozz herkes erkek diye tuturduukaydirigubbakcemile3
karazeytin kısss ne diyim sana aylardır koymak isteğim resimleri deiştirir deiştirir koyarım artık zeytin hiç yemem ve sevmem ama senin gibisine can kurbanyerimseniben
anaa 3 ayı dolduruyoz yarın 4. aya giriyoz yani dimi ay zaman nasılda geçmiş yaaa
ee şimdi soranlara 3 aylık mı dicez 4 aylık mı kafamçokkarıştı
ni var yeni bende 2 ayı doldurdum gamyoncuiremsu
küccüğüm deyi saymayonuz mu beni lülülülülülü
kızlar ben yeniyim diyemi kimse benimle konuşmuyo
hormonlar zaten dengesiz ağlarım bakınmirmirmirmir
sallar kıss merak etme takla atar amuda kalkar stress yapma bakiyim-tatlicadiarzu- yarın 4 aya giricez benim çok ufak bi top varr daha olur merak etme ama doktorun odasına girmeden meyve suyu iç bebek hareketlenirr sakın nesli gibi ayran içme uyurrkaydirigubbakcemile3
bende 1 kız 1 erkek istiyom yaa
ıns. allah gonlume gore verır
kasımın güzel anneleri sonunda buldum sizleri benide aranıza alırmısınız benimde sat tarihim 29 ocak
kasımın güzel anneleri sonunda buldum sizleri benide aranıza alırmısınız benimde sat tarihim 29 ocak
trimestr ne nan 2. üçlük falan mı kafamçokkarıştı
kızlar ben yeniyim diyemi kimse benimle konuşmuyo
hormonlar zaten dengesiz ağlarım bakınmirmirmirmir
ben de seninle aynı durumdayım 2 ay bitti 9 . hafta içindeyim
yokkk kıs içermiyim ayran neyn bol bol meyve suyu içerim
ohh be tek küçük ben değilmişim kaydirigubbakcemile5
yoksa bütün işler bana kalacaktı hihoyyyt
amanın kızlar bi yemeğe gittim 723 den 732 gelmiş sayfa
valla ben meyve suyu içip gitmiştim ama benimkisi yinede horul horul uyuyordu dr bana hafif yan dön deyince bebişin keyfi kaçtıda bize elini kolunu salladı. Uyanık yakalayabilmek bayagı düşük bir ihtimalmiş anladığım kadarıyla...
Hosgeldin:) sen burada kimsenin kusuruna bakma kalabalık gözüksede herkes kesin bir işler peşindedir yada anca yazılanları okuyordur, mesela ben bir ütü dağı ile uğrasıyorum bir yandanda:çok üzgünüm: