seninki uykusunu alamamıştır kesin bak görürsün ben oryantal yaptıracam :roflol:
ama bak böyle şeyler söyleme oğluşunun morali bozulabilir, annem daha dogmadan beni kıvırttırıyo diye kötükedihüsolaelaelaelaelae:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki uykusunu alamamıştır kesin bak görürsün ben oryantal yaptıracam :roflol:
kızlar ben yeniyim diyemi kimse benimle konuşmuyo
hormonlar zaten dengesiz ağlarım bakınmirmirmirmir
hoşgeldin cnm
ama bak böyle şeyler söyleme oğluşunun morali bozulabilir, annem daha dogmadan beni kıvırttırıyo diye kötükedihüsolaelaelaelaelae:lepi:
aaa almazmıyız ayol sen yeterki gel nerdeydin bu zamana kadar sen bakim kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım.
naber kızlar.
olur mu canım benim çalışanlar yemekte diğerleri de iş peşinde falandır aaa kısarımm bak ağlama
tamam şaka yaptım ağlamam bebişimi üzmem ya bu arada göbeği belli olan varmı aranızda göbüşü şişirmeye çalışıyom belli olsun diye ama olmuyosenağlama
benim göbiş sanki biraz şişmeye başlamış.ama çok minik.geçenlerde bende sordum benimkine gaz dedi burdaki cadılar
ama benim bir arkadaşım vardı 2.5 aylıkken hamile kyafeti giydim diyo seninki neden şişmiyo diye beni deli ediyo
ben kız hissediyom ama kısmetya bide tam yumurta çatlamasında ilişkiye girilmişse
yani döllenme olmuşsada erkek diyorlar bende o yüzeden erkek dedim bide
asebem senin nasıl ne hissediyon kızz
A.S ama cicim geç kalmışsıngüle güle esaba...... kaynanacığına bizden selam soyle kaydirigubbakcemile3
hadi git ye madem yemeğini kaydirigubbakcemile5
canım bende yeni bir dr gidiyorum oda ilk 3 aya kadar 15 güne bir geleceksin dedicanım ben duydum 2 hafta önce kalp atışlarını bebişimide gördüm şimdi bazı dr lar 15 gün sonra çağırmıyormuşta banada neden çağırdı senin dr bu hafta için dedilerde bende bulamadım cevabını ondan sordum size..
Aynen öyle galiba delikafaduldenSanırım bütün kasım anneleri kız istiyoda kendilerini erkeğe hazırlamaya çalısıyorlar:lepi:
hoşgeldin canım :1hug:kızlar ben yeniyim diyemi kimse benimle konuşmuyo
hormonlar zaten dengesiz ağlarım bakınmirmirmirmir
nan ben sana sabah demedimmi banada bi simit kap gel ufaklık diye kaydirigubbakcemile
ama benim bir arkadaşım vardı 2.5 aylıkken hamile kyafeti giydim diyo seninki neden şişmiyo diye beni deli ediyo
Bence senin arkadasın hamile kıyafeti giymeye cok hevesliymiş, benim bildiğim kadarıyla henüz burada hamile kıyafetine baslayan olmadı:CüvCüv:
ben varım anam çin, moğol, etiyopya takvimi ne varsa hepsi kız çıkıyo ne edem :)
demem demem:asigim:
vallahi inanmayacaksın ama benim sıpa bugün 13+0 gözüktü ben geçen de öne aldıydım ama yetişemiyom hızına kaydirigubbakcemile3
yaptım kuzum kız deyyom:1rolleyes:
hastanedeydim, ikili test zımbırtısı için, pazartesi alacakmışım sonucu:sm_confused:
cinsiyet minsiyet de söylemedi ama gördüm miniğimi, böyle baya baya insan evladı olmuş canım benim :asigim:
bugün doğum günüm, hep aksilik çıkmasın diye dilekler diledim, kız'ı da araya sıkıştırdım, hayırlısı artık :)))
hoşgeldin canım boşver geçmişi tajhminleri yazıyozz herkes erkek diye tuturduukaydirigubbakcemile3
karazeytin kısss ne diyim sana aylardır koymak isteğim resimleri deiştirir deiştirir koyarım artık zeytin hiç yemem ve sevmem ama senin gibisine can kurbanyerimseniben
benim teorilerime göre seninki de kız gamyoncuiremsumeraba arkadaşlar
cinsiyet tahminleri yapıyosunuz ay bende çok heyecanlandım.
banada çevremde herkes erkek diyo bende ondan erkek herhalde diyorum.
benimde sata göre 5 gün önde gidiyo bebişim bu durumda önde giderse ne oluyo
selam kızlar.nasılsınız.ya geçmişi okumadan geldim bi bakem neler olmuş
tamam şaka yaptım ağlamam bebişimi üzmem ya bu arada göbeği belli olan varmı aranızda göbüşü şişirmeye çalışıyom belli olsun diye ama olmuyosenağlama