- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AnnemBirMelek,, byndr, destna, ebisce, +, , merveburc, sgumus, sosyonur, unique_____
kızlar ya hadi cinsiyet tahminlerini yazın bekliyoz
işte aşağıda cetvel varya kaç haftalık olduğunu yazan ondano ne lan ticker anamadım ben
o neyse olsun benimde geri kalmayım demüüdelikafadulden
aaa seninki erkenden çağırmış benimki 5 hafta sonra gelin dedi herşey normal olunca dr.una göre değişiyo demekki belki gelişimini takip etmek istemiştircanım ben duydum 2 hafta önce kalp atışlarını bebişimide gördüm şimdi bazı dr lar 15 gün sonra çağırmıyormuşta banada neden çağırdı senin dr bu hafta için dedilerde bende bulamadım cevabını ondan sordum size..
ayy evet yaa ben çok özledim bebişimi neler yapıyo olcak bakalımkartanesi sen gidince baya şaşırıcan ozaman ben 10 haftalıkken gitmiştim taklatıyorr elini yüzüne sürüyo falan sen gittiğinde bunların yanında birde cinsiyet öğrenicen inş
bende bu aysonu gidicektim bakalım belki mayısın başınakaydırırımkii daha iyimi olurr
ne yazalım sanaa kız mı erkek mikuzum benim hamile kalmadan öncede oğlun olur senin derlerdi ki şimdi bende erkek hissediyorum üstümdeki psikolojik baskıdanmı nedir bilemedim ama eşim de kız diyor bekleyip görücez bakalım:ecrin_bebek:
allah canını almıyaa aynı anda aynı şeyi yazmışız kaydirigubbakcemile5
işte aşağıda cetvel varya kaç haftalık olduğunu yazan ondan
aaa seninki erkenden çağırmış benimki 5 hafta sonra gelin dedi herşey normal olunca dr.una göre değişiyo demekki belki gelişimini takip etmek istemiştir
ayy evet yaa ben çok özledim bebişimi neler yapıyo olcak bakalım
ne yazalım sanaa kız mı erkek mi
ben kız istiyom nan ama nedense erkek geliyo bana ama olsun erkek olsun ne far eder sağlıklı olsunda
kıs sen ne zaman gitcen dr a ben bu hafta gidiyom c.tesi
selam arkadaşlar size birşey soracağım benim göbeğim çıktı pantalonlarım olmuyor kıyafet almam gerekecek bu gidişle ama daha erken değilmi sizdede çıktımı göbiş işe gelirken zor oluyor :CüvCüv: kıyafet alan varmı aranızda hiç
yahu ne çene var sizde beeee :lepi: oku oku canım çıktı.... bi sürü alıntı yapmıştım onlar da gitti nasıl oldu anlamadım...:uhm:
midem kötü gene kızlar...tam geçiyo derken gene başladı senağlamasenağlama
annişko geliyo dört gözle onu bekliyorum....:CüvCüv:
o ne lan ticker anamadım ben
o neyse olsun benimde geri kalmayım demüüdelikafadulden
kartanesi sen gidince baya şaşırıcan ozaman ben 10 haftalıkken gitmiştim taklatıyorr elini yüzüne sürüyo falan sen gittiğinde bunların yanında birde cinsiyet öğrenicen inş
bende bu aysonu gidicektim bakalım belki mayısın başınakaydırırımkii daha iyimi olurr
zeytin bak valla dövücem artık seni yaa...klava: kız ben bile üzülüyorum sen öyle dedikçe o kuzu orda hissediyodur bunu yapma arkadaşım yaa....
yahu ne çene var sizde beeee :lepi: oku oku canım çıktı.... bi sürü alıntı yapmıştım onlar da gitti nasıl oldu anlamadım...:uhm:
midem kötü gene kızlar...tam geçiyo derken gene başladı senağlamasenağlama
annişko geliyo dört gözle onu bekliyorum....:CüvCüv:
karakız ben de c.tesi gidiyom tam 12 haftayı bitirmiş olcaaz sen kaçıncı haftadasın ?
karakızz sormadın di mi kremimi senağlamasenağlama