Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana doktorun verdiği bi şurup var anında alıyo o yanmayı. doktoruna sorup kullan istersen. zaten hamilelere verilen bi şurup adı gaviscon.
slm kızlar ben geldim.daha doğrusu ancak gelebildim siz yine ne yapmışsınız bakıyım.insan bi düşünür gelemeyenler geçmişi nasıl okuyacak diye-tatlicadiarzu-eee nasılsınız bakem bebişkolar nasıl????
hafta sonu kanama geçirdim yani çok büyük korku yaşadım ama hamdolsunki tehlike içeren bir durum yokmuş bebişlerimin birinin eşi rahme yakınmış o kanama yapmış buda bu haftalarde görülen olağan şeylerden biriymiş Rabbim korkuyu verdi acıyı yaşatmasın inşallah kanamam hala azar azarda olsa devam ediyor birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Rabim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlsaim kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah
Allaha emanet olun...
benim 2 şubat 1 gün varmış aramızda :) bir de uzun boyluların karnı geç çıkar diyorlar bilmiyorum artıkk:)
geçen gün hamile pantolonu bakarkan 3 aylık bir bayan vardı kocaman karnı vardı şööle bi kendime baktım bi ona çok fark vardı çoook:)
slm bende kasım annesi olucam inş.
arkadaşlar alınmayın yahu biz de istiyoruz karnımız çıksın:))
ben de aldım hamile pantolonu ebrumaternity nin zımbalı beyaz
kesimi süper normal beyaz pantolonumdan daha hoş durdu
bende hamile taytı arıyom kıslarrr
siyah bide beyaz olursa
yoksa böle bişey yokmu
ya ben hamile pantolonu almak istemiyom giymem ben paçalar falanda bol oluyo onların
en iyisi tayt üstüne tunik süperrr valla
karakız zenbi giyim var kız kaynarca e-5 üzerinde
arabayla geçerken görmüştüm outlet yazıyordu.orası hamileler için
bir ara baksana sana yakın
benim sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor korkuyorum yaasenağlama
unguem gelmiş hoş gelmiş
geçmişle uğraşıyo herhalde
öpemde gel hadiŞeniz
ya kızlar benim midem yanıyo hemde nasıl sanki alev topu var içimde
canımcım fatih ana caddede ışıkların orada Kervan mağazası var. kervan mağazasından aşağı doğru gidiyosun yani vatan caddesine inen yoldan gidiyosun hemen karşına çıkacak zaten. orada olan diğer mağazaları da aklında tut kolaylık olur. karşısında seval gelinlik var, armine eşarp var. inşallah anlatabilmişimdir.
nerdesin sen kıs kaç zamandır kaçak cadı
buradayım iştekaydirigubbakcemileayyy bu aralar biraz moralim bozuk diye koçiş alıyor beni gezmeye götürüyor keyfim yerine gelsin diye Şenizancak uğradım buralara
hadi gelseniz ya sohbet bölümüne
yukarıda formu ilk açınca yazıyor ya
arama, yararlı linker, kullanıcı listesi, oyun klubu, sohbet diye
orda yazan sohbeti tıklayın
birebir konuşma orası süper
unique ptt'den ilerde evet canım. yani yukarı doğru gidiceksin edirnekapı istikametine doğru.. ay biraz da yer tarif etme özürlüyümdür kusuruma bakmayın kaydirigubbakcemile3
karakıııızzzzzzz kocacığına sorar mısın , hamileler için güneş lekelerine, çil oluşmasına karşı özel bi ürün var mıymış ?? daha doğrusu var mutlaka da hangisi daha iyiymişşş ???? zahmet olmazsa tabi şekercim :1closedeyes:yerimseniben
bak nasıl sinir ettier beni kız tıklasanıza şu sohbete ölür müsünüz kaydirigubbakcemileklava:
sorarım kuşummm sen yeterki iste kaydirigubbakcemile5
Valla ben denedim ama benim bilgisayarda açılmıyor...
neden moralin bozuk cankuuuuşşşşşşşşşşş ????????
ayy dur bakim merak ettimmm...
destna senin verdiğin linkteki testi yaptım benim miniş kız çıktı...çin takviminde de kız çıkmıştı...:ecrin_bebek: