- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım nasılsın daha iyi olduğun düşünüyorum yerimseniben
kıs mart şunlara bişey söyle bu hafta küçücük bi top belirdi karnımda dedim demez
olaydımkafamçokkarıştı azıcık sevindim karnım çıktı dedim yok çatlak yok iç karnı
küçük deyolarkaydirigubbakcemile3
ahh destnacııım senden başka beni merak eden olmamış pis gacılar :mymeka:
anca gelebildim işlerim vardı biraz bi de geçmişi okuyen dedim bu saat oldu ya çenesi düşükler kadınlar hamamına çevirmişiniz burayı :roflol:
Bayanlar ilk defa pazar akşamı dışarı çıkarken kotumu giydiğimde rahatsız oldum öyleki içerden bir kramp hissettim resmen ve düğmemle fermuarımı açtım. Bu arada ben çok kilo aldım ama sadece göbeğimden degil kollarım bile semirdi, domuz gibiyim maasallah.
Bunun üstüne dün hamile kıyafeti bakmaya gittim ama resmen psikoojim bozuldu ben onları giymeye henüz hazır degilim çoook büyükler coooooooook....
anca gelebildim işlerim vardı biraz bi de geçmişi okuyen dedim bu saat oldu ya çenesi düşükler kadınlar hamamına çevirmişiniz burayı :roflol:
Ben turp gibiyim maasallah bir kac gündür kociş evdeydi onunla vakit gecirdik bol bol.
Mavi niye gelmiyo bulantılarımı arttı acaba yine????
Sen ne yaptın gecmişi okuyamayacagım coooook uzun varmı havadis???
Cinsiyet öğrenen oldumu hiç???
sen de hoşgeldin grapecimm
bu arada MQ ya bastım bastım hiç bişe olmadı başka bişi mi yapmam lazım bissürü alıntı yaptıydım hepsi gitti
Bayanlar ilk defa pazar akşamı dışarı çıkarken kotumu giydiğimde rahatsız oldum öyleki içerden bir kramp hissettim resmen ve düğmemle fermuarımı açtım. Bu arada ben çok kilo aldım ama sadece göbeğimden degil kollarım bile semirdi, domuz gibiyim maasallah.
Bunun üstüne dün hamile kıyafeti bakmaya gittim ama resmen psikoojim bozuldu ben onları giymeye henüz hazır degilim çoook büyükler coooooooook....
hoşgeldin canım nasılsın daha iyi olduğun düşünüyorum yerimseniben
kıs mart şunlara bişey söyle bu hafta küçücük bi top belirdi karnımda dedim demez
olaydımkafamçokkarıştı azıcık sevindim karnım çıktı dedim yok çatlak yok iç karnı
küçük deyolarkaydirigubbakcemile3
ben uyuyum kızlar biraz :1closedeyes:
bilg.bu gün çok takıldım valla
kociş kızacak bana yineklava:
kablosuz ya zarar verir diye fazla girme diyo ama ben bburdan da ayrı kalamıyom işte
çok uykum var çooook
öpüyorum hepinizi
izmirde oturan arkadaşlara kıyafet konusunda tavsiyem olacak
kemeraltında zuhal giyim var ebrumaternity nin ürünlerini satıyor çok güzel şeyler var üstler belki çok gerekli değil henüz amaçok güzel pantolonlar var fiyatlarda internettekinden ucuz İzmirde yaşayan varsa bi baksın derim ben baya güzel şeyler aldım şimdiden:)
bende pantolon kapri falan alayım diyom ama nerden bulcamki.bizim burda hamile mağazası var ama kıyafetler 80li yıllardan gibi.şöyle hoş kokoş bi hamile olmak istiyooooom ben
kızlar ii akşamlar bugun kan sonuçlarımı aldım hersey normal çıktı ama tsh degerim tiroid hormonum 0,3 5,5 arasında olması gerekirken 10,31 çıktı dr korkma ilaçla düzelir dedi ama korkuyorum basına böle bişi gelen var mı
tsh sorunu olmasada gebelikte görülebiliniyormuş korkmayın sakın ucuz bir ilaç var tsh hormonu içerene istenilen değere gelene kadar onu kullanıyorsunuz sorun ortadan kalkıyor zaten gittiğiniz doktor sizi bilgilendirecektir
kızlar umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir sohbetlerinize katılamaz oldum ve bir müddet daha katılamayacağım ama elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım imkanım dahilinde tabii
hafta sonu kanama geçirdim yani çok büyük korku yaşadım ama hamdolsunki tehlike içeren bir durum yokmuş bebişlerimin birinin eşi rahme yakınmış o kanama yapmış buda bu haftalarde görülen olağan şeylerden biriymiş Rabbim korkuyu verdi acıyı yaşatmasın inşallah kanamam hala azar azarda olsa devam ediyor birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Rabim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlsaim kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah
Allaha emanet olun...
ohh canım şükür kıss bende dediim bişey mi oldu bu kızaayerimseniben
neler yaptın bakem hafta sonu annen gitmedi dimii
Bakın bayanlar hepinize söylüyorum: BİŞEY!!! kaydirigubbakcemile klava:
Kıskanıyosunuz değilmi Destnanın portakalını?delikafadulden
Sen üzme kendini benim bu gidişle o catlaklar sadece göbeğimde degil; bacaklarımda, kollarımda ve yanaklarımda bile cıkacak. Cünkü balon gibiyimmmmmm
bu arada 2 haftaya kalmaz öğrenicez cinsiyetlerii benimkii testlerde hep erkek çıkıyor hayırlısı
Cinsiyet Tahmini, Kız ya da Erkek Bebeğin cinsiyetini tahmin etmenin 36 eğlenceli yolu e-gebelik.net
hamileyiz.biz®
bide bu test var deneyin bakalım tahminler tutacakmıı
arkadaşlar alınmayın yahu biz de istiyoruz karnımız çıksın:))
ben de aldım hamile pantolonu ebrumaternity nin zımbalı beyaz
kesimi süper normal beyaz pantolonumdan daha hoş durdu
bişey sorcam kızlar 9 hafta 2 günlüğüm şimdi ve bebeğin boyu 24 mm normal mi acaba
hoşgeldin canım.allah nasip ederse bol bol konuşacaz canım.bebişin nasıl.iyisindir umarımkarazeytin merhaba ben yeniyim buralarda seninle de tanışmış olalım:)
kızlar nasılsınız grape sende hoşgeldin tatlım
valla bendede göbiş diye bişi yok
slm bende kasım annesi olucam inş.
kartanesi neresi bu izmirdeki yer bana da söylesen??