Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unique hoş geldin bacıma.s.
martcığım balım emin değilim ama benzer başlıklar vardı diye hatırlıyorum, evet ben kendi adıma eşya almak için en son zamanı beklemeyi düşünüyorum. Sen haklısın erkenden alma konusunda. Bakalım bir kızlar daha önceden böyle bir liste oluşturmuşsa eğer faydalanırız ordan da
kuzucuklarım merhaba :)a.s.
benim modemimin kablosu gevşemiş
sabahtan beri internette sorun var diye beklemişim boş boş-tatlicadiarzu-
Kızlar bende dengesiz biri olarak kendim kendime ruler ımı görüpte sevindim baksanıza bir tam 200 gün kalmıs, yani yarın 1... lülere geçicem......
Afferimmmm banahihoyyyt ama birkaçta boncuk yapayımda kendim kendime nazar değdirmeyeyim
Bayanlar; yeni bir konu açmayı denedim aslında aynı konuyu buradanda konusabiliriz diye düşündüm başta ama sonra karışmaması daha mantıklı geldi. Hepimizin az çok işine yarayacağını düşünüyorum. Aslında daha erken biliyorum ama ben mayısta Türkiyeye gidecegim için hayırlısıyla kısmet olursa biraz alışveriş yapayım, bu listede bana yön göstersin istedim.
Hepinizin yardımlarını bekliyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/271768-yeni-dogacak-bebekler-icin-olmazsa-olmazlar.html
kızlar benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ama şuana kadar hamileliğimde bir sıkıntı olmadı kanama lekelenme vs gibi iğne yapılıyormuş doğumdan sonra mı yapılıyor yoksa bu vakitlerdede yapılıyormu
ay bitanem benim ben normal cevap verme özürlüyüm işte:) uzaklarda bir sürü sıkıntın varken küçük şeylere sevinmene sevindim, hep böyle oluver e miyerimseniben
kızlar çaktırmayın yav:) benimki doktor gazıyla 3 kez üstüste şişirildikaydirigubbakcemile3
ikili testte guççük çıkarsa düşürürüm anca:1rolleyes:
belgeynen konuşuyom işte nan:tomato:
:roflol::roflol: deli ama sen ne yapsan haklısın tamam canım say sen günleri biz sana hiççç gülmeyecez sözz :roflol:
kuzum bu sabah bi halsizlik var anlamadım güzel okuyorum ne yasssam aklıma bir şey gelmiyor :1no2: doktor vardı tvde riskli hamilleikti konu hemen kulakkesiliverdim anlatıyoda anlatıyo hayılısıyla şu önümüzdeki 1 ayı da atlatsak .bu arada progestan kullanan varmı bana doktor rapor çıkarttı sanırım uzun süre kullanıcamfisfisfis
hoşbulduk cankuş...
sana bişey sorcam şeker...ben şimdi benim miniş doğunca el ve ayak izini çıkarmak istiyorum... nasıl bi boya kullanmak lazım sen bilirisin... elinden ayağından yıkayınca hemen çıkması lazım bi de zararlı olmıycak bişey :uhm:
yaa bi de günlük tutmak istiyorum hala başlayamadım...hiç bişey için enerjim yok sanki...herşeyi bulantılardan sonraya erteledim bi de geçmezmiş..ben 9 ay böyle otururmuşum ha geçti ha geçicek diye :roflol:
Bu gülmüyo halinmi yani simdik senin kaydirigubbakcemileklava: bak bu sefer oklavayı ben aldım karakız kırmızıkız olcak oklavadan sonralaelaelaelaelae
hee ben de yapcam ondaaaann
bi sitede görmüştüm çerçeveletip bebişin odasına asmışlar çok hoşuma gittiydi valla ben direk suluboya kullanacaktım ama başka fikri olan varsa sölesiinn
ben günlük tutmaya başladım ama sadece önemli günlerde yazdım yaa hergün yazcak bişeyim yok çünkü fisfisfis
Unique kuşummmmmmm hoşşşşşgeldin nasılsın konuşamadık ne zmandan beririd
unii kısss bende el ve ayak izlerini almak istiyorum bebişimin hadi biri bizi bilgilendirsinnnn :CüvCüv:
bende günlük tutuyorum. ilerde çok güzel bi hatıra olacak hihoyyyt