Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlışlar benim kese bozulmuş üzüm gebeliği dedi doktor.bugün kürtaj oldum. 1 sene bebek yasak dedi. Tekrar edebilirmiş.Beni listeden silebilirsiniz. Hepinize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorum. Öptüm hepinizi tek tek....
Günaydın kızlar
bebişimin kalp atışını nihayet duydum :CüvCüv:
9,5 mm olmuş kızlar daha cm bile değil delikafadulden
Allah'ım hepimize sonuna kadar gitmeyi sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
NURHAYATK cım şimdi gördüm
seni ve duygularını cok iyi anlıyorum
herseyin hayırlısı olsun kısmet değilmiş
bizde artık 2010 kasım annesi oluruz yerimseniben
kızlar herkese günaydınn hayırlı sabahlar güzel günler a.s.
kızlar herkese günaydınn hayırlı sabahlar güzel günler a.s.
canımmm hadi gözün aydın çok güzel bir duygu dimi kalp atışlarını görmek
ebisce burdasın gördüm seni kaydirigubbakcemile3
sen naptı dr işini gittin mi ?
sobeeeee dicektim sen sobeledin beni dün dr. gittik teyzeleri minik kelebeğim kocaman olmuşş dün bize düşünen adam pozu verdi kaydirigubbakcemile3 çok ciddiyiz çookk 10 hafta 2 günlük olmuşuz ama dr. 1mayısta gel dedi 2 li tarama için herşey iyimiş şu an için
selam leyya nabersin ?
Kızçeler merhaba...İyi dilekleriniz ve verdiğiniz moral için çok çok teşekkür ederim.Bende hayırlısı diyorum inşallah 1 seneye kadar düzelirim.. Bende sizleri çok seviyorum.. Bu nazar boncukları hepiniz için yerimseniben takın da nazar değmesin öptüm hepinizi
Julietcim sabırlı olmamız lazım Allah'ım bize de nasip eder inşallah. Öptüm canım.
kızlar az once dr dan geldım
bu ay sonu tekrar cagırdı ayın 28 ınde yıne gıdecegım
bı gorsenız bebişlerimin kalbı nasıl atıyordu
seslerı gumbur gumbur gelıyorduu
ayyyyyyyy cok gusel bı duygu ya annelık
dr um vıtamın elevit verdı
progestan a 5 gun daha 2 ser devam edıcem
ondan sonra 10 gun 1 e dusurucem
sonra kullanmıcam
folıc asıt e devammm