- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nar suyumu versek soda mı versek
nar suyu daha mantıklı geliyor ya soda asitli insan bişey olur ufacak mideye diye korkuyor
canlar muhabbetinize doyum olmuyor ama benim kaçmam lasım kocişim geliyor.ya birde ablanlarda olan sen değilmiydin ya annembirmelek.hani geçen gün canı tavuk çeken.allah allah ben iyice bunadım yaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
anam neler kaynatmışınız ben yokkene bizim tüyler bitmiş sıra bebişlerde delikafadulden
önce anne sütü kıs ne narı yalnız doğuma 1 ay kala süreler okunuyor hurmaya sancılar
başladığında yiyorsun kolay doğum yapmayı sağlıyor. ve bebek doğduğunda damağına
sürülürmüş akılılı olsun diyee.
canım doğuma kala süreler okunuyo demişsin hangi süreler.hurmayı duymuştm bende bol bol yeriz artık
canım tam olarak aklımda deil annemde bir kitap vardı onda kumuştum yasinle birlikte başka şeylerde vardıı doğuma kadar onu bulup yazarım merak etmeeyerimseniben
bu arada kızlar hergün yasin okunması lazım siz okuyamıyosanız eşiniz okusun ahlaklı söz dinleyen evlat olması için Allah hepimize sağlıklı akıllı huzrlu evlatlar nasip etsin
kartanesi canım ben tuzlatıcam da bebeğimi kundaklatıcam da
nedense inanıyorum bu eski şeylere...
unique canım senin dediğin şeyede çok şaşırdım
o minicik bebişe zarar vermezmi soda sonuçta asitli gibi yaa
yanmasın yavrucuk..soda dediğin karbonat olmasın onu iyice bi öğrenmek lazım..
çok şanslısın canım kocanın kıymetini bil :))
afiyet olsun öptüm....
kızlar ben kaçıyorum uzun bi aradan sonra yemek yapmayı deneyecem
bakalım midem bulanıcak mı inşallah bulanmaz.öptüm hepinizi...
kundağın ne faydası var onu bilmiyom
ama ben kesin tuzlatacam valla tecrübeyle sabit
bi de kız çocuklarına karınca yumurtası sürüyomuşun tüy çıkmıyomuş onunda yağını sürcem kız doğarsa kurtulsun tüy işkencesinden ama onun zararı olurmu kii kaydirigubbakcemile2
ewet canım 6 aylık ama abi oluyorsenağlama
benimkide evde öle duruyo unutuyop hep
bende sürsemmiki acep kızım olursa çekmesin bare bizim gibi -tatlicadiarzu-
o pitit pitit nar suyumu sodamı o piti piti narr suyumu sodamı hıh buldum kızlar karısık yapalım kaydirigubbakcemile3
destnacım anne sütünden hemen önce bi damla nar suyu veya soda verirsen bebişin gazı olmuyomuş ööle çok diil yaani
söle hangi sureler de okuyalım ama sancı başlamasına daha çook var dimi
hurmayı şimdiden yesek olurmuki
nar suyu daha mantıklı geliyor ya soda asitli insan bişey olur ufacak mideye diye korkuyor
canlar muhabbetinize doyum olmuyor ama benim kaçmam lasım kocişim geliyor.ya birde ablanlarda olan sen değilmiydin ya annembirmelek.hani geçen gün canı tavuk çeken.allah allah ben iyice bunadım yaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bizde soda duyduk cnm bugün ama nerden bulacaz o anda aklımıza gelirmi o heyecandan acaba..
tam olrak aklımda deil ama doğuma kadar yazarım canım senle beraber doğurcaz zaten inşş hurma müthiş vitaminli besleyici ayva yiyen güzel hurma yiyen gürbüz sağlıklı olurmuş biz 2 sinden de yiyekkyerimseniben normaldede yiyebilirsin yaniii
kız o nurhayattı lülülülülülü
benim kuzen hastane çantasına koyup götürmüş yani işini şansa bırakmamış :roflol:
ayy hurma da istiyoruummmm :asigim:
canım:teselli: yakın olsan getirirdim hurma yeni umreden geldi .bu arada kızlar şeftaliyemeyin kızınız mazallah tüylü olur ah ah hep anamın yüzünden
nar suyumu versek soda mı versek
:roflol: :roflol:
şeftali çıkınca netcez yaw neyse nasılsa karınca yumurtası çözcek olayı yiyebülürüz yaane hihoyyyt
mavicim, melek anne hadi ii akşamlaar ben de çıkcam 12 dk. soora kaydirigubbakcemile2