- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
ya canım bizim ev baya bi büyük 6+1.ben oğlum için ayrı oda hazırlamıştım bebek takımı aldım.ama gece kalkması zor olur diye odamıza aldım.iyikide almışım.şimdi oğlumun odasını ayırmayı düşünüyorm yanımızdaki odaya bu sefer bu bebişi alırım herhalde yanıma sanada tavsiye ederim.ama takım al yinede sadece beşiği yanına alırsın.birde yatak olan bşikler var.sallanan kısımını çıkarıyorsun yatak oluyor 6-7 yaşına kadar kullanıyor.ben oğluma onlardan almiştım bunada düşünüyorm.
itek bende bebek odası yapmayı düşünüyorum ilerdede kullanabileceği bişi olsun istiyorum birde yatak odasına sepet almayı düşünüyorum şimdiden bakıyorum valla hererlere
karakız valla ben gidip bakmıyorum bile baksam dayanamayım bir iki ufak birşey alırım diye uzak kalmaya çalışıyorum gerçi adam akıllı çıkamadım bir yerlere aman neyse hayırlısı ile cinsiyeti ögrenelim. gerçi ben yine tırnak makası tarak gibi ufak tefek şey bakacam yine..kişisel bakım yanii..belki bir iki çıtçıtlı badi falan..
bende sadece netten bakıyorum mavi yoksa mağazaya falan gidersem dayanamam biliyorum kaydirigubbakcemile3
En şanslı benim galiba delikafadulden 4+1 benim evim ve benim abimin iç dekorasyon (mutfak, çocuk odası...vs) İşyeri var :roflol::roflol:
ayyy ne güzel kızzz bende taşıncam daha buyuk bir eve kısmetse inşallah
kartanesi sagol cnm zahmet etme...ben bulurum bir yerlerden ...birazda pis bogazım cnm sürekli bir şeyler istiyor..
al bendende o kadar bende pis boğaz oldum kıs ne bulursam yiyom bıde sürekli bişiler istiyom :lepi:
ohhh ne güzel çok şanslısın canım...
ammaaa o bıdıklara oda yapmak ta yeniden evlenmek gibi bişey
çok masraflı oluyor gerçekten allah herkese kolaylık versin...
elifsun canım doğru diyosun valla ama ben şimdiden başladım para biriktirmeye napim ya çok hevesliyim herşeyi olsun istiyorum şimdiden sırf ona herşey alayım diye para biriktiriyom -tatlicadiarzu-
bak karakız koycam fotosunu burayaa o zaman niye giymek için bu kadar sabırsızlandıımı annıcan :dilcikar:
koy bakem kıs merak ettim bende alırım he bak -tatlicadiarzu-
evetttttttt ben de onlardan alıcam... o kadar güzellerki... ama onu çok kısa bi süre kullanabiliyomuşuz...biraz hareketlenince kullanılmıyomuş...olsun da 3 ay da olsa alıcammm... cibinliği de var üstünde ayyy çok tatlııııı hihoyyytkaydirigubbakcemile2
gerçi nişantaşında bi yerde görmüştüm valla bebek odası fiyatınaydı ama daha hesaplısı da vardır heralde....:uhm:
ay bende onlardan istiyorum hatta ben bır yerde sordum ama daha birçok yere sorcam kaydirigubbakcemile5