Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ben kaçar
akşam kına var yarında düğün pazarda kaçabilirsem anneciğime gitcem yani 2 gün yokum kendinize bebişlerinize ii bakın hihoyyyt yerimseniben :a015:
benim canım sıkılıyo ağlamak istiyorummmm :çok üzgünüm:kendimi çok yalnız hissediyorummm
kıslar ben kaçar
akşam kına var yarında düğün pazarda kaçabilirsem anneciğime gitcem yani 2 gün yokum kendinize bebişlerinize ii bakın hihoyyyt yerimseniben :a015:
güle güle canımm iyi eğlenceler....
ben de çıkıyorum kızlar...öptüm hepiniziii...
benim canım sıkılıyo ağlamak istiyorummmm :çok üzgünüm:kendimi çok yalnız hissediyorummm
aşkolsun bir kişi bile cvp yazmamış bana.bende kasım annesiyim.belirtmekmi gerekiyodu
ahhhhhh canım benim bis varız ya yalnız değilsin sıkma canını emi:1hug:
sağol tatlımm annelerden bahsedilince duygulandım işte benim kimsem yok burda annemler 10 saatlik mesafedeler senağlama
aşkolsun bir kişi bile cvp yazmamış bana.bende kasım annesiyim.belirtmekmi gerekiyodu
olsun be canım diyeceğim ama bilirm zor bi durum sen canını sıkma olur mua.s ay bizde bi alemiz kayınvalide konusu açılınca mesafe koymak lazım diyoruz.ama kendi ailemiz olunca yanıbaşımızda olsunlar istiyorz.eeeeeeeee insanın kendi ailesi gibi yok dimi
olsun be canım diyeceğim ama bilirm zor bi durum sen canını sıkma olur mua.s ay bizde bi alemiz kayınvalide konusu açılınca mesafe koymak lazım diyoruz.ama kendi ailemiz olunca yanıbaşımızda olsunlar istiyorz.eeeeeeeee insanın kendi ailesi gibi yok dimi
dilmuh hoşgeldinn cnm
karakıızz duygulandım annelerden bahsedilince aklıma annemin beni burada bırakıp gittiği gün geldi ben burda ağlar o yol boyu ağlar ........ çok zor alıştım
itek sıkma canını.benim hiçkimsem yok.annemde babamda vefat etti.allah sizinkilere uzun ömür versin.evet bu dönemde insan çok özlüyor ama şükredin bence.kendinizi sıkacak bişey yok bana sorarsan.insan bu dönemde fazla duygusal oluyor ama bebiş için üzüntüden daha fazla kaçmak lazım
benim sat 28 ocak.10 haftalığım bende.inşallah kasım 4 görünüyo doğum.