Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim karnım burnımdaydıı ama geri kaçtıı -tatlicadiarzu-
işte şöyle yola gel sen acımıyon mu bana saçlarımı yolup duruyon alla alla tek senmi karnısı burnundasın :mymeka:
Hoşbuldum Arkadaşım nasılsın iyimisin a.s.:1hug:
maş canlar yine döktürmüşsünüz valla ancak okudum geçmişi eeeeee nasılsınız bakem??????baktımda baya konu oluşmuş yaw şimdiden doğum muhabbeti açılmış bile
anamm benım eskı pantolonlar bana bol gelıyorrr:CüvCüv:
valla bugun gördüğün gibi bomba gibiyim maşallah hihoyyyt sen nasılsın
valla bugun gördüğün gibi bomba gibiyim maşallah hihoyyyt sen nasılsın
e ne sandın şekerim biz yakında bırak doğumu doğum hikayelerimizi bile yazmaya başlarız bu hızla gidersek :roflol:
ayyyyy cidden dedi ama hikayelerimizi anlatacağız 1 aya kadar önde gidenlerde başlar tekmeler şimdi başlarız ay benim şurama vurdu ay benim burama vurdu diye alemiz yaaaaaa:roflol:
Ben 3 kılo vermısım kızlarrr bu 10 gunde
incisu canım moralini bozma bu zamanlarda normal 3 ayı bir atlatalım sonrada başlarsın ayy ben çok kilo aldım vay ben bu kiloyu nası vercem demeye kaydirigubbakcemile3
ya doğumdan sonra kilo vermek kolyda tek göbişler sarkmasın benim ilkte olmadı ama bunda korkuyorm şimdiden kafama takıyorm vallaCADIARZU
Ayyy benım yanımdakı kızın karnı 2.çocuktan sonra ıyıce hem pırtladı hemde sarktı
bı gorsenız sankı 4-5 aylık hamiş gibi duruyoo
ne gıyse göbek pırtlıyooo.hiç bişi gusel durmuyo üstündee
ınsallah bızım ole olmazzzz
gercı drum dıooo dogumdan sonra hem işte calısıyorsunn
hem eve gelınce ikizlerle ugrascann
senı bayagıo bı zayıf gorucezz dıoooo