kızlar aşkolsun ben yoktum bugün kimse benimerak etmedimi yaaaa bilmeyenler için anlatiyim 5 haftalıkken kanam ageçirmiştim kese yerindeydi doktor bir sürü yasaklarla progestan verip yolladı
8 haftalıkken kalp atışını duyduk kanama yeri ultarosnda belirgindi ama bebeğe yakın yerde olmadığı için doktor yine yasaklarla birlikte progestan verip 3 hafta sonra görüşelim dedi .ve dün akşam hafif lekelenme yaşadım yorgunluğuma verdim dinlenirsem geçer dedim
sabah kalktığımda daha koyulaştı doktor onun önemsiz olduğunu söyleyince bekleyimm dedimm
ve kırmızıları gördük çok panikledim doktoru aradım gitim eşimle görümcemde vardı alttan baktı yine
bebiş çok büyümüş kızlar 10 haftalık ultrasonda da 9 hafta 5 günlüğe uyumlu dedi bir hareketli maşallah
ve hiç bir kanama emmmaresi yoktu doktor bak o kanama yeri bile yok artık dedi progestan verdi
yarın hastaneye gel rapor çıkartalım dedi 9 kutu al bu ilacı kullanıcan dedii ysaklara devam 3 hafta sonra
gel bakalım cinsiyete dedii endişelenme dedi kaybetme korkusunu yine yaşadım Allah kimseye
yaşatmasın bugün güzel bir haber daha aldım görümcemin çok sevdiğim eltiside hamileymiş ve
benimle aynı adet düzensizliği yaşadığı için anlamamış onunkide çok sağlıklı beraber doğurcaz
nasipsee