2009 Kasm Anneleri

eskidik bea!!
4 martta öğrenmiştim ben hamile olduğumu sat ım 1 subattı.
zaman cabuk gecmiş..

Kızlar erkenci davranmışsınız
Ben mevlüt kandilinde öğrenmiştim hamile olduğumu.Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu.
2009 Kasım bebekleri henüz yumurtalar :) umarım sağlıklı bir şekilde annelerine tutunurlar ve sağlıklı olarak dünyaya gelirler

Bende senin gibi mevlüt kandilinde öğrenmiştim hamile kaldığımı...ayyyy çok hoş bi duyguydu :))):ecrin_bebek:

hayırlı olsuunn..

ya benim ilk zamanlarım geldi aklıma..

hamişlik çook zevki kıymetini bilin:)))

şubat sonu mart başı gelir hayırlı haberler.......

benimde 4 şubut sat 4 martda haber verririm inaşşalh

Ay çok duygulandım eski günlerimiz geldi aklımaa :KK43:
Hayırlı olsun simdiden tüm 2009 annelerine :)

inşallah bende kasım annesi olurum benim ilk hamileliğimde kasımdı kızım 13 yaşında oldu allahın izniyle buda kasım olur

gecen sene bugunlerde ben hamısmısım de benım haberım yokmus
2009 kasım hamıslerı henuz ıclerınde bır mıkroskop tasıdıklarını bılmıyorlar bıle
marttan once gelmezler ama sımdıden soyleyelım hosgelmıslerrr

bende 8 mart kadınlar gununde ogrenmıstım daha dogrusu emın olmustum :). sımdıden dogacak kasım bebıslerıne saglık, annelerıne de guzel bır hamılelık donemı dılıyorum

Şşşşş kızlar çıkın bakim dışarı. Taze annelerin sayfaları bunlar. Alışmışsınız hemen yeni konuya yazıyorsunuz tabeee. Alın bebişleri hadi hepimiz dışarı :)) Mmmf akşam çayı yapmış hadi gidip içelim :)

ama daha yoklar jülicim ya daha belli olmazlarkii konu erken açılmışş accık takılsak nolur kiii

Bende geçen sene şubatta öğrendim hamile olduğumu.Sat 11 şubattı.
Adetime 6 gün varken öğrendim.

Juli haklı bu arada:) (Kıskanıyorrus galiba yeni anneleri :)) onlar cici biz ee kaka :KK70:D )

Bende geçen sene şubatta öğrendim hamile olduğumu.Sat 11 şubattı.
Adetime 6 gün varken öğrendim.

Juli haklı bu arada:) (Kıskanıyorrus galiba yeni anneleri :)) onlar cici biz ee kaka :KK70:D )

hahahahah süper ya biz cici si kaka oylemi

yok yok siz burada olcaksınız ki bu sayfa şenlensin hepimiz acemi .. gerci benim Allah iin veriirse ikinci hamileliğim ikinci bebeğim olcak ama aradan çok zaman gecince insan hepsini unutuyor

siz gitmeyinki bizlere tecrubelerinizi verin :CüvCüv:KK4:1hug:

inşallah seneye bende sizin duygularınıza sahip olur 2010 kasım annelerine yazarım böyle dilekler. inşallah bu ay diyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin

benim sat 10 şubattı 9 martta adet olacağım gün adet olmayı beklerken hemile olduğumu öğrenmiştim. Allah isteyen herkese versin annelik çok güzel bir duygu

:eek:hehe arkadaşlar yumutlama günlermimiz başlıyor bilmem anlatabildim mi:CüvCüv:-tatlicadiarzu-

ayy
meger ne meraklıymışız ayol
2009 kasım annelerinden önce biz doldurduk burayı
accık kıskandık galiba

boşaltın burayı boşaltın
yeni anneler geleceeek:)))

bende geçen sene mevlüt kandilinde ögrenmiştim hamiş oldugumu şimdi 2009 kasım annelerimi geliyo ne çabuk geçti bi sene şimdi meleklerimiz kucaklarımızda allah herkeze nasip etsin yavrularımızı bizden ayırmasın bu arada 2009 annelerine hayırlı olsun

X