2009 Kasm Anneleri

canim arkadasim cok sagol, hepimizin hakkinda hayirlisi insallah..
bugun bende bir sislik var anlayamadim gitti.
sank 5 aylik hamileyim, acaba doktora gitsem mi tekrar bir baktirsammi diyorum ama doktor da bikti benden artik :)

Canımcım neden başka doktora gitmiyosun?? gitmediysern mutlaka ama mutlaka git.. Güzel bi hastane doktoruna git. Ben ilkönce özel muayenehaneye gittim sonra hastaneye gittim bundan sonrada o hastaneye devam etmeyi istiyorum.
 
slm kızlar ben geldim tekrar biri sormuş karakız yada unigue di sanırım tam hatırlamıyorum bayagı sayfalar ilerlemiş çünkü.. biraz daha iyiyim ben şükür ama ahayırlısı ile 3 ayı bir atlatsak diyorum sanırım daha rahat döneme girecez o zmanlar.. kızlar ya normalde benim göbek vardı gebelikten sonra daha da belirgin oldu ve pantalonlarım sıkıyordu zaten kotlarım özellikle onlarıda giyemiyorum malum tam karın bölgesi sıkıyor.. karnım iyice belli olana kadar beli lastikli pantalon bulmam gerekecek.. gerçi bir kaç yerde buldum ama istedgim rengi yada bedeni bulamıyordum zaten sayılı magazalarda beli lastikli bulabildim...yani alamadan döndüm eve dün..mecbur bulacam bir şekilde bakalım...unigue demek doktora gideceksin ne güzel hadi bakalım hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inş..
 
arkadaşlar akşam yemek sorununuzunasıl çözüyorsunuz...benim midem alt üst bırakın yapmayı yapılmışı yiyesim yok......siz bu sorunu nasıl çözdünüz kocalar akşam işten gelince bu duruma ne diyor...............
 
hımm güzel soru eve gittigimiz zamanlarda hemen hazır birşeyler yapıyoruz bende çalışıyorum berbaer eve giriyoruz o yüzden hemen hazır olacak birşeyler hazırlamaya çalışıyoruz daha dogrusu eşim hazılamaya çalışıyor bazı günlerde görümcemlerde falan oldugumuzda yemek düşünmüyoruz bile. öyle iyi kötü devam ediyoruz..
 
slm hamişler nasılsınız nasıl gidiyo benim bulantılar sabah ve akşam olmak üzere devam ediyo ama yemekte bir sorunum sık sık ve az yemeğe çalışıyorum aç kalınca hemen bulanıyo çünkü tatlı canım hiç istemiyo tuzlu bişeyler arıyom hep sizlerin nasıl gidiyo :bbo:
 


canım valla bende kokulara karşı hassasiyet var kokusu gelmesinde yiyeyim mutfağa pek giremiyorum yani kociş yapmaya çalışıyo garibim annemde çok yardımcı oluyo yapıp geitiryo ne istersem sağolsun allah razı olsun bakalım şimdilik böyle bir müddet idare edeceğiz
 

canım yaa benim de aynı senin gibi fakat tek fark banim iştahım da yok canım bişey yemek istemiyo o yüzden de aç kalıyorum aç kaldıkça da daha çok devam ediyo.....böyle dolanıyorum yani ne yapacağımı şaşaırdım.........................:bbo:
 

benim bugunlerde iyi maşallah bulantı bugğn hiç yok mesela




ahh şu kocişlerde olmasa dime maviş-tatlicadiarzu-
 
off kızlar bende aynı dertten muzdaripim
sadece salatalık yıyorum tuzlu tuzlu ıyı gelıyoo
ama boyle olmazkı dımıı
aksam oluncaa kocıs ne yıcekk
salcalı yaglı sogan kokulu yemekler mıdemı bulandırıyoo
 


Canım ben ya birgün önceden yapıyorum ya o günün sabahı akşama kadar yaptığımı unutuyorum ben ne zaman karışım haline geliyor yemek fenalaşıyorum.. Ama şükürki bugün daha iyi gibiyim bulantı yönünden ve yemek yönünden hoş peynir ekmek vs süt böyle geçiştiriyorum birde çerez türü arada tek tük oda..Sabahtan yapınca yemekleri koku vs dağılıyor unutuyorum iyi oluyor..
Sadece yemek kokusuda değil parfüm vs arada çok geliyor uzak duruyorum az kaldı geçecek bugünler hafifliyor eminim:1hug:

karakızz canım aynı gidiyoruz bende bugün daha iyiyim maşallah kaçgünlerdir ilk kez diyebilirim:Saruboceq:
 

cfanım ya evet bende kokusuna bile tahammül edemiyorum yaaaaaaaaaaaaaa........
 
evet canım yaa daha önce kullandığım parfümler öylece duruyor benimde kullanmabilmek ne mümkün............bende de kokuya hassasiyet oldu.ya bide ben çok çabuk sinirleniyorum ve çok hat safhada tahammülsüzlük var ............herşeye hemen kızıyor tepki veriyorum...........
 
Bütün hormonlar değişiyor tatlım yaa nasıl değişmiyelimki ağlamak aniden kızmak sinirli olmak kokulardan uzak durmak şişmek herşey herşey aslında doğal oldukça normal bu normalliği kabul edemeyen yine biz:)
Birde taktım eşim habire aldatıyor vs gibi rüyalar görüyorum birşey yaparken değilde geneldekızarken neden yaptın bak ayrılıcamda vsvsvs bir kalkıyorum ağlamışım .Hadii bu sefer eşim üzülüyor bütün gün tel susmuyor şükürler olsun:asigim:Ama gerçek gibi geliyor hesap soruyorum yok böyle birşey yaaa:roflol:
 
kızlar normal şuanda daha hassas daha sinirli daha huysuz olabiliriz bu dönemlerde...yemeklere karşı tiksinti hepsi normal bu zamanalr biraz sabırlı olmamzı lazım ben biliyorum öyle ilk 3 4 ay mutfaga bile giremeyen ama sonra daha iyi oluyorlar bizde olacaz inş emin olun birde bu havalrda halsiz düşürüyor insanı oda yapar halsizlik falanda...ortalama 7 8 haftalardayız çogumuz 12 haftayı bitirelim sonrasında daha rahat ederiz inş..
 
gene döktürmüşünüz iki dk. ortadan kaybolmaya gelmiyo :ecrin_bebek:
 
nazlı gızz oda birşeymi bende bazen garip rüyalar görüyorum heleki bende birine aşık olmuşum gğya kafam allah bullak oluyor kendime kızıyorum falan kaç gündür suçluluk duyuyordum valla tuhaf bir durum yani valla eşime söylesem kim oldugunu kesin kopar gülmekten ...
 
ya kızlar galiba benim tansiyonum biraz yükseldi bi eczaneye gidip gelsem iyi olacak.çünki bizde ırsi zaten yüksek tansiyon.......................kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben..........
 

:roflol::roflol: ciddimisin canım yaa mavişim bak valla kendimden şüphe ettim delimiyim habire böyle rüyalar görüyorum aynaya bakıyorum kızıyorum kendime eşim desen yazık adamcağız ne yapacağını şaşırıyor kırk bin kez Allah razı olsun ondan eeee diyorum neden görüyorum tamamdır oda küçücükten kaynaklı anlaşıldı :ecrin_bebek:
 
ya kızlar galiba benim tansiyonum biraz yükseldi bi eczaneye gidip gelsem iyi olacak.çünki bizde ırsi zaten yüksek tansiyon.......................kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben..........

hemen git tatlım iyi oluncada yaz bile olurmu bak merak ederiz çabuk git Allahım yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…