Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahanda az once tekme attı komsular bıle farkettıler gözuktu dısardan :dance:
bu hafta cıcıler alcam oglusuma:hooray:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım yaa oğluşun geliyor demek hayırlarla gelsin inşallahhh yakışıklımız cicileride alıcak annesiii :ecrin_bebek::ecrin_bebek: Bizde görelim ama tamammı..Oğluşum küçücüktü birkaç aylık takım elbise giydirmiştim yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanzemuszemus Çok şeker oluyorlar aynen şöyle "MİNİK ERKEKLER" :1hug::1hug:a.s.
Ben arada konuşuyorum onunla bu ayla birlikte anlıyor ve tepki veriyor gerçektende cvplıyor adeta Allahım sağlıklı olsunlar sağlıkla kucaklarımıza alalımda :Saruboceq:
ooooffffff cinnet geçiricem ya sizin yazdıklarınızı okudukça ben şuan 19+3 günlüğüm ve hala hiç bişey hissetmiyorum yada ben öyle sanıyorum bazen kasık ağrılarım oluyo benim ince sızı gibi belkide bebişimde hareket ediyo ama ben kasık ağrısımı sanıyorum anlayamadım gitti canım çok sıkkın bu duruma c.tesi dr gidicem o zaman kesin soruyum bakalım.