Kızım dört aylık oldu dün işbaşı yaptım. sabah sekizde çıkıp akşam altıda evde oluyorum. İlk iş günü çok iyi geçti başkalarından duyduğum gibi kendimi mutsuz hissetmedim ama akşam eve gelince moralim bozuldu. Kızıma anneannesi bakıyor herzaman beni görünce gülücükler saçan kızım akşam hiç yüzüme bile bakmadı acaba yokluğumu anlayıp bana küstü mü? yemek telaşı falan bir saat öyle geçti yemekten sonra kızımla ilgileniyim diye banyosunu yaptırdım emerken çok hırçındı. akşam sekizbuçukta uyudu kızımla sadece bir saat ilgilenebildim. Dört aylık bebek annenin yokluğunu farkeder mi sizce?. Birde süt bırakma olayı acayip sıkıntılı elektirli pompa ile iki buçuk saatte bir sağıyorum. doktor benim yokluğumda 400 cc ile 500 cc arasında süt içer dedi. Dün toplamda 350 cc süt sağdım. gece kalktım 100 cc daha sağdım birde sabah çıkmadan kızımı emzirdikten sonra diğer göğsümden 100 cc daha sağdım yani toplamda 550 cc süt bıraktım ama annem saat üç gibi arayıp süt bitti mama veriyimmi diye sorunca çok şaşırdım. aç kalmasın ver dedim 90 cc mama içmiş. sonuçta sütüm yetmiyor sizler mama veriyormusunuz ne kadar süt bırakıyorsunuz.