bizim dr portakal limon vb onermiyor henuz, sizin dr mi soyledi acaba? bu soguk kis gunlerinde iyi olurdu aslindaBenim oğlumda şekerli ve tuzsuz yemiyor azcık tuzu mecburen atıyorum hem lezzetli oluyor ..Bugün mönümüzde şunlar vardı, sabah yumurta peynir pekmez ilkadım sütü ve bisküvi bulamacı, öğle patates havuç,tarhana, ince bulgur, irmik ve kemik suyundan yapılmış koyu çorba , ikindide koca bir kase kendim mayaladığım bisküvili yoğurt, akşam yine aynı çorba püresinden, meyveler şu anda çok iyi olmadığı için vermiyorum ama köyden yeşil taze limon getittirdim 10 kilo her akşam portakalla sıkıp c vitamini olarak bağışıklığını artırıyorum..ayrıca hergün aralarda yarım litre ilk adım muzlu vanilyalı sütün içine bisküvi atarak 2 biberon halinde içiriyorum özellikle uyku mağmurluğu arasında çok iyi gidiyor gecede formül mama veriyorum tabi bunları bugün yedi bakalım yarın yiyecekmi hergün yemiyor çünkü diş problemlerimiz başladı çünkü..herkeze allah kolaylık versin zorlu dönemler başlıyor:))
Benim oğlumda şekerli ve tuzsuz yemiyor azcık tuzu mecburen atıyorum hem lezzetli oluyor ..Bugün mönümüzde şunlar vardı, sabah yumurta peynir pekmez ilkadım sütü ve bisküvi bulamacı, öğle patates havuç,tarhana, ince bulgur, irmik ve kemik suyundan yapılmış koyu çorba , ikindide koca bir kase kendim mayaladığım bisküvili yoğurt, akşam yine aynı çorba püresinden, meyveler şu anda çok iyi olmadığı için vermiyorum ama köyden yeşil taze limon getittirdim 10 kilo her akşam portakalla sıkıp c vitamini olarak bağışıklığını artırıyorum..ayrıca hergün aralarda yarım litre ilk adım muzlu vanilyalı sütün içine bisküvi atarak 2 biberon halinde içiriyorum özellikle uyku mağmurluğu arasında çok iyi gidiyor gecede formül mama veriyorum tabi bunları bugün yedi bakalım yarın yiyecekmi hergün yemiyor çünkü diş problemlerimiz başladı çünkü..herkeze allah kolaylık versin zorlu dönemler başlıyor:))
bende yoğurt çorbası yaptım dün ilk defa babymixten , çok güzel yedi, bu aralar pek bişey yemediği için çok şaşırdım, maşallah kuzuma
tarifi: 2 bardak su içine bir çorba kaşığı pirinç koyup kaynattım, pirinçlerin pişmesine yakın, bir kasede bir tatlı kaşığı un, bir babymix sade, bir de yumurta çırptım, kaynayan sudan az az ekleyip ılıştırdım, ordan tencereye döktüm, birazda kuru nane koydum, kapatınca zeytinyağı gezdirdim, 2-3 kase oldu,
yusuf kayra çok sevdi
mercemek daha erken degilmi
bende yoğurt çorbası yaptım dün ilk defa babymixten , çok güzel yedi, bu aralar pek bişey yemediği için çok şaşırdım, maşallah kuzuma
tarifi: 2 bardak su içine bir çorba kaşığı pirinç koyup kaynattım, pirinçlerin pişmesine yakın, bir kasede bir tatlı kaşığı un, bir babymix sade, bir de yumurta çırptım, kaynayan sudan az az ekleyip ılıştırdım, ordan tencereye döktüm, birazda kuru nane koydum, kapatınca zeytinyağı gezdirdim, 2-3 kase oldu,
yusuf kayra çok sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?