Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Sagolasin canim. Evet oglumuz olacak insallah. Bu elbiseleride cook begenerek aldigim icin artik saklicam, belki ikincimiz kiz olur:)

Ben abd deyim, bunlarida burada wal-mart var, ordan almistim. Beni kizim olacagina oyle inandirdiki cevrem gercekten kizim olacak diye dusunuyordum ve bunlari gorunce dayanamayip almistim:)))

Asagidaki soguk buhar makinasini uygun bulduk ve aldik, kullanmaya basladik bile.

Bu tulumuda bugun aldim. Tabi size gore su an dun almis oluyorum :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar..aldıklarınız çok cici şeyler güle güle kullanın..fakat gördüğüm kadarı ile birçoğunuz kalın uyku tulumu almışsınız ama haziranda doğum yapacaksınız ve yaklaşık 5 ay yaz yani bu tulumlar ise küçük yani giyemeyecekler..bence alırken mevsimi düşünün ki bebişleriniz aldıklarınızı giyebilsin..

kızlar aldıklarınız gerçekten çok cici
ben nisan 2009 annesi olacağım kısmetse ama siz bizden heyecanlısınız maşallah
son güne kadar heyecanınız eksilmesin.
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..

Yok canim oyle degil. Aldigim tulum 6-9 aylik bebek icin ve bebegim 6-9 aylikken kasim-ocak aylarinda olacagiz. Ayrica her anne bebeginin ne zaman dogacagini bilir ve elbetteki alisverisinide ona gore yapar. Kibele arkadasimizda ona gore aldi elbetteki tulumu.

Son düzenleme:
çok şekermiş menzil gülüü güle güle kullansınnn
Cok tesekkurler canim...

Aminnn canim....

menzilcim tabiki anne bilir ne zaman doğacağını..benimki sadece küçük bir uyarıydı elinizde kalmasın bebişler annelerinin sevgiyle aldıklarını giyebilsin..bazen kendimizi kaptırıyoruz ve alışverişte hiç düşünmüyoruz mesela ben kış bebeğine 3 aylık yazlık takım almışım yeni çıktı ortaya :)))

bebişime ördüğüm patiği vee bir diğer kusmuk mendillerii buda tülbentten aldımm
[/IMG]

oyyyyyyyyyy oyyyyyy oyyyyyyyy yesinler patiklerinniiiii onunnnn ellerina sağlık kuzucun güle güle giysin ey evet o mendilerden bende alcam kıs papatya kıyafet almadan önce ilk don al emiiii donansın derlerrrr annecim öle ddedi bana

eylülcüm seni kasım annelerinde takip ediyosum maşşallah bebişi büyütmüşsün senin gibi güzel olcak heraldeeee uyarın için sağol canım dediğin doğru dikkatli olmak lazım boşa para harcamamak içinnn bebişini öp yerimizee

bacuuuu ben ilk bi tane zıbın aldıydım yaaa şimdi benim bebiş donanmıycak mııı senağlama

semacım sağol canım öperim bebişi..
papatya üzülme bende don almadım diye üzülmüştüm ama kızımın benden çok cicisi var..

yooo don alırken allahım bebişim donansın kısmetli olsun sefillik çekmesin dersin olur biter valla annecim öle tembihledi beni o da ordan alışveriş yaparken don alcekmiş ilkkk

ellerine saglık çok güzel olmuş cnm patikler bende başlayacam inş bende yapabilirim hiç tecrübem yok örgü konusunda....
tşkür cnmm yaparsın cnmm yaa çok zor değill
Papatyacım canım çok cici olmuşlar bide yapamadım edemedim diosun ben heralde ponponunu bile yapamammm :ecrin_bebek: sağlıcakla giysin bebişinnn
sğl cnm aminnn yaparsınnn arkadaşım sendeee benimkinden daha güzelini yapasrsın hemdee
semacım sağol canım öperim bebişi..
papatya üzülme bende don almadım diye üzülmüştüm ama kızımın benden çok cicisi var..

hımm iyi barii eylülcümmm yaaa bende zavallıı bebişim annesinin yüzündenn cicisiz kalcak diee üzülmüştümm

yooo don alırken allahım bebişim donansın kısmetli olsun sefillik çekmesin dersin olur biter valla annecim öle tembihledi beni o da ordan alışveriş yaparken don alcekmiş ilkkk

tmm cnm öyle dua ederimm ek olarakda allahım ilk zıbın dişlik suluk kusmuk mendilleri aldım ama sen onlarıı görmezden gel derimmm -tatlicadiarzu-

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü tamam öle dersinnnnn ben don alırken de allahım saadetin bebeğidee donansın derimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…