- Konu Sahibi Gurbette1anne
aldiklariniz cok cici kizlar hepsini gule gule kullanin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SANIRIM OĞLUN OLACAK, SAĞLIKLA DOĞSUN.
AMA BUNLAR HARİKA ACABA NEREDEN ALDINIZ? BENİM KIZIM VAR. 6,5 AYLIK.
GEÇTİĞİMİZ YIL BENDE SİZİN GİBİ ALIŞVERİŞ TELAŞINDAYDIM.
KISMETSE ÖNÜMÜZDEKİ YAZ, KIZIM YAVAŞ YAVAŞ YÜRÜYECEK.
BÖYLE ŞEKER ELBİSELER GİYDİRMEK İSTERİM BENDE.
BİR SÜRÜ VAR AMA, BUNLAR DA ÇOOK TATLI..
BEBEĞİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIP, HUZURLA BÜYÜTÜN HEPiNİZ...
selam kızlar..aldıklarınız çok cici şeyler güle güle kullanın..fakat gördüğüm kadarı ile birçoğunuz kalın uyku tulumu almışsınız ama haziranda doğum yapacaksınız ve yaklaşık 5 ay yaz yani bu tulumlar ise küçük yani giyemeyecekler..bence alırken mevsimi düşünün ki bebişleriniz aldıklarınızı giyebilsin..
Cok tesekkurler canim...çok şekermiş menzil gülüü güle güle kullansınnn
Aminnn canim....kızlar aldıklarınız gerçekten çok cici
ben nisan 2009 annesi olacağım kısmetse ama siz bizden heyecanlısınız maşallah
son güne kadar heyecanınız eksilmesin.
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..
oyyyyyyyyyy oyyyyyy oyyyyyyyy yesinler patiklerinniiiii onunnnn ellerina sağlık kuzucun güle güle giysin ey evet o mendilerden bende alcam kıs papatya kıyafet almadan önce ilk don al emiiii donansın derlerrrr annecim öle ddedi bana
bebişime ördüğüm patiği vee bir diğer kusmuk mendillerii buda tülbentten aldımm
[/IMG]
bebişime ördüğüm patiği vee bir diğer kusmuk mendillerii buda tülbentten aldımm
[/IMG]
tşkür cnmm yaparsın cnmm yaa çok zor değillellerine saglık çok güzel olmuş cnm patikler bende başlayacam inş bende yapabilirim hiç tecrübem yok örgü konusunda....
sğl cnm aminnn yaparsınnn arkadaşım sendeee benimkinden daha güzelini yapasrsın hemdeePapatyacım canım çok cici olmuşlar bide yapamadım edemedim diosun ben heralde ponponunu bile yapamammm :ecrin_bebek: sağlıcakla giysin bebişinnn
semacım sağol canım öperim bebişi..
papatya üzülme bende don almadım diye üzülmüştüm ama kızımın benden çok cicisi var..
yooo don alırken allahım bebişim donansın kısmetli olsun sefillik çekmesin dersin olur biter valla annecim öle tembihledi beni o da ordan alışveriş yaparken don alcekmiş ilkkk