- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi Gurbette1anne
bebişimin cinsiyeti kesinleşti artıkk bugünn ve prensesimize bugün bi battaniye aldıkk babasıylaa
[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişimin cinsiyeti kesinleşti artıkk bugünn ve prensesimize bugün bi battaniye aldıkk babasıylaa
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
hepsini sığdıramadım kızlar ama diğerleride bu örneklerden..
birde yakından ekliyeyim
Kizlar bu cicler de annisimin bebisime yilbasi hediyeleri...
işte bunlar donumuzu eklemedim e oda erkekime aıp olmasın sonra kızar tüm özel şeylerim ortada diye::))
narencim saol canım benim..aylin nida saadet
cok güzel aldıklarınız
aylincim ellerine sağlık cok cici duruyor sekerlerin ellerine sağlık
mevlit okuttuktan sonra m ı dagıtacaksın yoksa gelenlere cikolata niyetine mi tutacaksın canm
semoşum gayet uygn almışsın bence tatlım, ben 3 adet uzun kolu yeni doğan body'sine 30 ytl verdim :)hehe sağol naren ya çok ucuz geldi bana hepsi 2 tane de don aldım 32 tuttu annem yinede çok tutmuş istanbuldan daha ucuza alırdık dedi aman napim çok hevesliyim cicilerimizeee
hepsini sığdıramadım kızlar ama diğerleride bu örneklerden..
birde yakından ekliyeyim
[/IMG]
Kizlar bu cicler de annisimin bebisime yilbasi hediyeleri...