• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

bebişimin cinsiyeti kesinleşti artıkk bugünn ve prensesimize bugün bi battaniye aldıkk babasıylaa
2401091517ht7.jpg
[/IMG]

nida ve aylincimm çok şekerlerrrrr
aylincimmm boyutunuu yükselttimmm
640 çarpı 480

paptyacım kızımış güzel güzel uyusun içinde inşallah sağlıklaaaa

aylincim çok şeker olmuş allah ağız tadıyla dağıtıp yemeğide nasip etsinnn

çoraplarımız

621.jpg
[/url][/IMG]

tulumlarımız rengi belli olmayan fıstık yeşili

570.jpg
[/url][/IMG]

578.jpg
[/url][/IMG]

ayaklı alt pijamalarımız

584.jpg
[/url][/IMG]

588.jpg
[/url][/IMG]

alttan çıtçıtlı uzun kollu bodylerimiz

596.jpg
[/url][/IMG]

602.jpg
[/url][/IMG]

en son olarak şapkalarımız 4 kulaklı palyoça şapkası gibi

611.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
işte bunlar donumuzu eklemedim e oda erkekime aıp olmasın sonra kızar tüm özel şeylerim ortada diye::))

kız sema ne güzel bunlar ya
allahım güle güle giymeyi sırtında eskitmeyi nasip etsin cagatayımın
sözde damat :))

aylin nida saadet
cok güzel aldıklarınız
aylincim ellerine sağlık cok cici duruyor sekerlerin ellerine sağlık

mevlit okuttuktan sonra m ı dagıtacaksın yoksa gelenlere cikolata niyetine mi tutacaksın canm

hehe sağol naren ya çok ucuz geldi bana hepsi 2 tane de don aldım 32 tuttu annem yinede çok tutmuş istanbuldan daha ucuza alırdık dedi aman napim çok hevesliyim cicilerimizeee

arkadaşlar bebişlerinizin cicileri çok güzel.bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza allımda inşallah güle güle kullansınlar.

aylin nida saadet
cok güzel aldıklarınız
aylincim ellerine sağlık cok cici duruyor sekerlerin ellerine sağlık

mevlit okuttuktan sonra m ı dagıtacaksın yoksa gelenlere cikolata niyetine mi tutacaksın canm
narencim saol canım benim..
çikolatamız ayrı olsun hastane için, eve çıkınca mevlüttede, bebek görmeye gelenlerede bu yaptıklarımı dağıtırım diye düşünüyorum.. bakalım Allah hayırlısını göstersin..

hehe sağol naren ya çok ucuz geldi bana hepsi 2 tane de don aldım 32 tuttu annem yinede çok tutmuş istanbuldan daha ucuza alırdık dedi aman napim çok hevesliyim cicilerimizeee
semoşum gayet uygn almışsın bence tatlım, ben 3 adet uzun kolu yeni doğan body'sine 30 ytl verdim :)

Back