Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

tek bir takim kaldi. 5li Calvin Klein tulum. newborn. beyaz.indirim vardi 5li olarak 5 dolar. daha ghamile degildim, aldim. bakalim O'nu verecek birini bulamadim henuz:) belki bebeisime kismet olur.

Bunu da babişkosu almış bebişim altında bez,ayağında ayakkabı takılcak bu gidişle :)

güle güle giysin canımm bebişinn
daha büyümeden ayakkkabıları hazır olmuş senin oğluşunn
hani bi arkadaşlarınız daha hediye almışya yanlış hatırlamıyosamm kanguru falan yazmıştın onlarıda eklesene canım

oooo 3. ayakkabısıdaa gelmişş hepsi çok şekerrr güle güle kullansın inşş canımm

Papatyacım saol canım ayakkabı dolabı almak lazım kuzenimin aldıklarını diosun koydum onlarıda :dance:

pınarrcımm..
harika oğluşunun ayakkabıları..pıtır pıtır yürüasün inşallah onları giyip giyip...

vakit geçirmek amacıyla ördüklerim :) bebişime

bu atkıyıda kalan ipleri değerlendirerek ördüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok cici canım bende atkı örmek istiyorum pek beceremem örgüyü atkı yapabilirim ama kaç yumak yün almalıyım?

kizlar bakin ben de bunlari aldim bugun. daha cinsiyeti belli degil ama olsun hem kiz hem erkek giyer. ucuk mavi.

SANIRIM OĞLUN OLACAK, SAĞLIKLA DOĞSUN.
AMA BUNLAR HARİKA ACABA NEREDEN ALDINIZ? BENİM KIZIM VAR. 6,5 AYLIK.
GEÇTİĞİMİZ YIL BENDE SİZİN GİBİ ALIŞVERİŞ TELAŞINDAYDIM.
KISMETSE ÖNÜMÜZDEKİ YAZ, KIZIM YAVAŞ YAVAŞ YÜRÜYECEK.
BÖYLE ŞEKER ELBİSELER GİYDİRMEK İSTERİM BENDE.
BİR SÜRÜ VAR AMA, BUNLAR DA ÇOOK TATLI..

BEBEĞİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIP, HUZURLA BÜYÜTÜN HEPiNİZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…