- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
slm kızlarrrrrrrr bende haziran anne adayıyım. yeni gördüm bu topiği aslında uzun süredir bu forumda üyeyim hep buralardayım ama bu topiği yeni keşfettim ve 2 gündür bıkmadan meleklerinizin cicilerine bakıyorum aman yarabbim ne güzel şeyler almış yapmış örmüşsünüz kızlar ellerinize sağlık rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah cümlemize.....
Bizimde nasipse bir kızımız olucak ilk bebeğimiz bizde her gördüğümüzü beğendiğimizi dayanamayıp alıyoruz bende paylaşırım sizlerle aldıklarımı burda.....
kızlar oğluşumun yatağını aldık bugün 20 gün içinde gelecek bu takımın yatağı sadece..
ogluşun iyi günlerde yatsı canım çok hoşmuş.Oda küçük olduğu için mi tek yatak aldın.
güle güle yatsın oğlun içinde çok şirinmişşş
çok tatlı canım, iyi günlerde kullansın oğlun inş.. belis mobilyanin ürünü mü bu?
hoşgeldin fıstık hayırlı olsun cereninnn
tabi cnm sendee koy ceren hanımınn cicileriniii
bu arada 2009 haziran annelerii topiğimizdee varrr ordaaa bilgi paylaşımlarımızz oluyorrr
orayada katıl istersennn :1hug:
hoş bulduk canımcım teşekkür ederim inşallah hayırlı olur ve rabbim kucağıma almayıda nasip eder cümlemizin tabii...
valla ben bir ara 2009 haziran anneleri topiğine baktım ama herkes artık birbirini bayadır tanıdığı için araya girmek istemedim ama gelirim tabii orayada bilmem öğrenmem gereken şeyler var mutlaka....
bebişimin odasının fotoları
(bizim evimize gelmedi henüz, mobilyacımızın başka yerlere yaptıklarından fotoğraflar bunlar, tek farkı dolaptaki ve şifonyerdeki camlı bölmeler bizde yok, oralarıda mobilya olsun istedik)
canım çok güzel seninkide winie de poohlumu yerimseniben çok şeker gerçektenn..
inşallah güzel mutlu günlerde kullanırsın tatlım..
çok güzel cnm iyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?