- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
- Konu Sahibi Gurbette1anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür edrim cnm burda mı gitmiştin kursa bu bitsin 1 örtü daha bi de battaniye yapıcam onlarında modeli öok güzel yetiştirebilirsem kurdela işinden cantada yapıcam. evet cnm hastane çıkısı aynen bende öyle nasıl süslicem onu zaten çok severim toka takıp takıştırmayıayşe canım yatak örtüne bayıldım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bende bunun kursuna gittim ama hiç bişey yapamıyorum battaniyende çok güselmiş güle güle kullan canım..
zeze senin oğlunun kıyafetleri bi harika çok şirinler eşimde bana sen kızını çam ağacı gibi süslersin diyo bende bayılıyorum süslü şeylere..
papatya maşallah sanada çok güsel olmuş battaniyen bence biraz daha papatya yapabilisin daha gösterişli olurr..
tesekkür ederim cnm amin inş. hepimiz saglıcakla giydiririzAysecikyunuscuk canim hepsi cok hos.. Isledigin yatak ortusu bir harika.. Aldiklarinida yavruna hayirlisi ile giydirmen nasip olur insallah...
canımya buna bayıldım ben biliyorum sen kıbrıstasın ama belki markasını söylersen netten yada burdan bulabilirim çok tatlıymış ,delikafaduldendelikafadulden kızımda çok beğendi:ecrin_bebek:
bornoz takımı
cnm evet eh birazcık becerikli bi hatunum bide kıbrısta öğretmenlik hayal oldu bende ev hanımı moduna aldım kendimikaydirigubbakcemile3 el işi kurslar falan Türkiyeye dönene kadar böleaboooo giz ayşecik hay maşallah diyorum başkada bişey demiyorum one ya hakkaten senmi işledin onu valla helal olsun bacım becerikli kadının hali başka oluyomuş demek eline sağlık canım benim aşırı şekilde tatlı hepside sağlıklı günlerde kullansın minişin inşallah
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5Saadetçim güle güle kullansın nazlı kızın doğuncada battaniyesiyle kapatmasın yüzünüüüü delikafadulden
nilaydan aldım zaten cnm örneğiniii sağolsunn vermişttiii bende yaptımmm tşkürler bu arada senn oğluşunda güle güle kullansınnsaadetcim bayıldım battaniyene..
aynısının beyazından benim oğluşumunda var, ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde yapmıştım:)))
nilayında oğluşunun yeşili vardı galiba, takım oldu bizim bebişler..
benim battaniyenin arkasına beyaz ince polar geçtim daha kalınca durdu, tavsiye derim canımcım..
özlemcim çok şirinmiş bodyleri oğluşunun, güle güle kullansın inşallahh.
yapıyorum cnm btnce ekliycemmmayşe canım yatak örtüne bayıldım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bende bunun kursuna gittim ama hiç bişey yapamıyorum battaniyende çok güselmiş güle güle kullan canım..
zeze senin oğlunun kıyafetleri bi harika çok şirinler eşimde bana sen kızını çam ağacı gibi süslersin diyo bende bayılıyorum süslü şeylere..
papatya maşallah sanada çok güsel olmuş battaniyen bence biraz daha papatya yapabilisin daha gösterişli olurr..
tşkür edriz cnmmm inş. prensesim sağlıklıca doğardaa kullanırımmmpapatyacım ya süpersin battaniyen harika olmuş gerçekten güzel günlerde kullansın bebişin