- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Cok iyi olmus. Allah iyi gunlerde bebisinizle gezmenizi nasip etsin guzel arabasiyla..
tosbaacim gule gule kullansin bebisin hayatim
tşkür ederiz cnmmm senin aldıklarına bakdım hepsi çok şeker tatlımm bu arada mavi kulaklı alt don varyaa ayaklı haniii onun aynısının pembesi kızımında var teyzesiii koymuştum resminiii ben 0 3 ay aldım doğunca gysn dieeenidacım papatyacım didocuuum zezeciiim geçmişte bakabildiğim kadarı ile çok tatlı şeyler almışsınız bebişlere, bayılrım, güle güle giysinlerrr inşallaaahh..
zeze,tosbaa ve dido harikasınız kızlar çok güzeller ya aldıklarınızda ördüklerinizde çok şirin
amiin canım teşekkür ederimm.
bebek arabasının bu seneki fiyatı 650 değil 550 hatalı yazmışım yanıltmayayım:))
özlemcim teşekkür ederimm, ellerine sağlık seninde çok güzel olmuş atkı bereniz.
bende çok zor bitirdim ördüğüm atkıyı dahada örmem gibi geliyor bana, ör ör bitmiyorr :roflol:
tşkür ederiz cnmmm senin aldıklarına bakdım hepsi çok şeker tatlımm bu arada mavi kulaklı alt don varyaa ayaklı haniii onun aynısının pembesi kızımında var teyzesiii koymuştum resminiii ben 0 3 ay aldım doğunca gysn dieee
özlemcim emeğine sağlık çok hoş olmuş atkı berennn güle güle taksın oğlun
eline sağlık papatyacııım patikler çok şirin olmuşş, güle güle giysin bebişin..
tskler kizlarrrr ...sizin bebislerinizin kiyafetleride cooook tatlii
papatyacim patikler super canm
ikinciyi dikerken zorlanmadin insallah
maşallah diorum hepinize kızlar ben hiç öremiorum böle şeler harikasınız elinize sağlık:)güle güle giysin melekleriniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?