• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnnn...:nazar:
bebişlerinizin cicileri çok güzel...güle güle giyip güle güle kullansınlar...:nazar::asigim:

kız canlarım benim çok tatlılar yaaa Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin bebişlerimize ben burdan alamıyoruuummmmsenağlama memlekete gidince alcazz minikime ama annesi şapka ördü ona bakıınn
resim059.jpg

w320.png

zuzumurti ve papatyacım çok sağolun teyzişler papatyacım senin pembişlerde çok şeker yaaa süslüsünüz kızım işte süslüsünüzhihoyyyt

nidacım papatyacım didocuuum zezeciiim geçmişte bakabildiğim kadarı ile çok tatlı şeyler almışsınız bebişlere, bayılrım, güle güle giysinlerrr inşallaaahh..

tosbaa bebek arabasi ve car seat iniz cok hos gorunuyor, ayrica minik tosbanin cicileride cok hos. Bebek arabasi tamamen arkaya yatan cinsten degilmi? Birde ne kadara aldiniz diye sorsam ayip olmaz insallah.

tosbaa bebek arabasi ve car seat iniz cok hos gorunuyor, ayrica minik tosbanin cicileride cok hos. Bebek arabasi tamamen arkaya yatan cinsten degilmi? Birde ne kadara aldiniz diye sorsam ayip olmaz insallah.

teşekkür ederim canım benim, evet bebek arabası tamamen arkaya yatandan bizede kullanışlı geldi inşallah rahat kullanırız..
geçen sene almıştık canım bebek arabasını 450 liraydı. bu sene yine sorduk alışveriş yaparken 650 lira dediler..

aylincim yerim ben seni oğluşunun maviş bebek arabasını çok güzel onun içinde annesiyle attalara gitmeside nasip olsun inşallah...
o odada yakında oğluşunun odası olacak belli:)))

:roflol: :roflol: :roflol:
ütülerimden anladın di miiiiiiiiiii:))) Allah izin verirse o oda olcak nilaycımm:))
amin canım benim güzel dileklerin için teşekküürr..

teşekkür ederim canım benim, evet bebek arabası tamamen arkaya yatandan bizede kullanışlı geldi inşallah rahat kullanırız..
geçen sene almıştık canım bebek arabasını 450 liraydı. bu sene yine sorduk alışveriş yaparken 650 lira dediler..
Cok iyi olmus. Allah iyi gunlerde bebisinizle gezmenizi nasip etsin guzel arabasiyla..

Back