seda ben bunların ikisini de gördüm ama keşke netten almasaydın canım aynı kalite daha ucuza bulabbilirsin emin ol
evet canım haklısın ama görünce dayanamadım :dance:
bide burda 1kaç yerde sordum hastane çıkışları 35den başlıyor ama malı pek hoşuma gitmedi bende netten görmüşken sipariş verdim kalite olarak gerçekten çok iyi ama fiyat olarak neredeyse 2ye katladı :bbo:
teşekkür ederim kızlar:)
sedacım sipariş verdiğin ciciler çok hoş o çzigilinin kırmızını görmüştüm çok tatlı :)
güle güle giysin seninde bebişin..
bu arada netten hiç sipariş vermedim ben nasıl oluyor ücreti nereye ödüyoruz nekadar sürede geliyor???
canım ben netten sipariş veriyorum ama heryerede güvenmemek lazım benim alışveriş yaptığım3site var onlarda arkadaş tavsiyesiyle cesaret edebildim,
ürünü alıyorsun ,kredi kartı bilgilerini veriyorsun (adını soyadını,kart numaranı,kartın son kullanma tarihini bu kadar bilgiyle tehlikeli bir durum söz konusu değil çünkü bu bilgileri her mağazada veriyoruz yani kartın üzerinde yazan bilgiler) sonra sana kargo yapıyorlar
en çok 3iş gününde kapında
ürünü alıyorsun eline ulaştıktan sonra beğenirsen onay veriyorsun para karttan çekiliyor
Isil ,SEda, Zeze güle güle giysin minikleriniz .Hepsi cok tatliiiii
çok sağol canım
ısıl, seda, zeze, hepsi çok güzerller nasılda yakısır güle güle giysinler
inşallah güzel günlerde giysdiririz canım
zezecim çok tatlılar ya koca adam kıyaefti gibi güle güle giysin yakışıklımızzz
sedacım çok tatlılar güle güle kullansınlar inşallahhhh
ışılcım seninkiler de çok cici allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
semacım ç.ok sağol sağlıkla inşallah
Seda, isil ve zeze sizlerinkilerde coook guzeller.. Allahim saglikli gunlerde bebeklerinize giydirmenizi nasip etsin...
Cok heyecan yaptim bende sizinkileri gorunce, bizim cicilerimizde Turkiyede teyzesi yollucak insallah..Ama nasil yollucaklar bilemiyorum bir valiz dolusu esya ve yollama ucreti cook pahali, galiba bir bolumunu yollimalarini isticem her ne kadar hepsini gormeye can atsamda..
aminnnnnnn:Saruboceq:
evet orası öyle canım ücret fazlaca tutar ama onlarda göndermeye çok heveslidirler şimdi
gönderirler artık napalım yeğenleria.s
zeze gamze sizinkilerde çok güzeller ya
allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin