How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Papatyacım,zezecim ve tosbacım aldıklarınız ve ördükleriniz çok harika.allah gülü gülü giymeyi nasip etsin.bizde ciciler aldık bakalım koymaya çalışacagız.becerebiliriz işallah.

3473.jpg
[/url][/IMG]

kız yirim ben onları zuzu çok tatlılar yaa bunları görünce insanın hemen doğurası geliyo demi Allahım hayırlı günlerde giymek nasipetsin inşallah canım

ya saadet o patikler ne yaa çoookk tatlı olmuşlar nasıl yaptın tatlım ben beceremiyom patik işini yaa güle güle giysin minikin canım benim

Papatyacım,zezecim ve tosbacım aldıklarınız ve ördükleriniz çok harika.allah gülü gülü giymeyi nasip etsin.bizde ciciler aldık bakalım koymaya çalışacagız.becerebiliriz işallah.
tşkür ederizz cnmmm senn kızın cicilerdee yakıyorr ortalığııı güle güle gydir cnmm
ya saadet o patikler ne yaa çoookk tatlı olmuşlar nasıl yaptın tatlım ben beceremiyom patik işini yaa güle güle giysin minikin canım benim

tşkür ederimm cnmmm çok basittt cnmmm
bu patikten herkes yaptı zeze ben ocean hepimizde becerdik sendee yaparsın durrr linki yollayımmm anlatımıda varrrr

seda biliosun benim annemin adı da seda

ya ben senin kızın olabilir miyim hayatımda böle cicilerim olmadı :)) senağlama

cok tatlı hepsi canım maşallah

aylincim seninkilerde cok tatlı araba koltugu ve bebek arabasıda takım galiba :))

minik tosbaana güle güle giydir hepsini

narencim teşekkür ediyoruuz, araba koltuğu ve bebek arabası takım.. seyahet seti diye satılıyor...
yeni eklenen cicilere bayıldım, hepsi çok güzelleerr, güle güle giysin bebişler..

beyendiğinize çok sevindik.hepinizden alıntı yapıp tek cevap yazmıyı bilmediğim için topluca teşekkür ederim canlarım.resim koymayı öğrendim aldıkca koyarım artık :)

Back