- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnnn...
bebişlerinizin cicileri çok güzel...güle güle giyip güle güle kullansınlar...:asigim:
kız canlarım benim çok tatlılar yaaa Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin bebişlerimize ben burdan alamıyoruuummmmsenağlama memlekete gidince alcazz minikime ama annesi şapka ördü ona bakıınn
nidacım çok tatlı cicileiniz özellikle kot short ,papatya senin pembiş takımında süper çok cici:)
a.s. tşkür ediyor prensesim kızlarNida ve papatya aldiklariniz hayirli olsun, cok guzeller hepside...
tosbaa bebek arabasi ve car seat iniz cok hos gorunuyor, ayrica minik tosbanin cicileride cok hos. Bebek arabasi tamamen arkaya yatan cinsten degilmi? Birde ne kadara aldiniz diye sorsam ayip olmaz insallah.
bizim ufak hazırlıklarımız teyzeleriiiii
[/IMG]
aylincim yerim ben seni oğluşunun maviş bebek arabasını çok güzel onun içinde annesiyle attalara gitmeside nasip olsun inşallah...
o odada yakında oğluşunun odası olacak belli:)))
Cok iyi olmus. Allah iyi gunlerde bebisinizle gezmenizi nasip etsin guzel arabasiyla..teşekkür ederim canım benim, evet bebek arabası tamamen arkaya yatandan bizede kullanışlı geldi inşallah rahat kullanırız..
geçen sene almıştık canım bebek arabasını 450 liraydı. bu sene yine sorduk alışveriş yaparken 650 lira dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?