2009 haziran annişlerinin göbek şovu

ya ben ssadece göbekten aldım kilo nasıl oldu da 9 kilo aldım popo gögüs yok hayret bişi ya :uhm:

oy narenimin gül cemalini gördüm fımfıstıkım balım kıymatlımmm dadlu dillim bidenem
maşallah kuzumaaaa allah nazarlardan saklasın kızımı ve annesini :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar maşallah hepinizin göbüşlerine, zaman gçitkçe büyüyorlar ne güzel, Allah nazarlardan saklasın

ayy yerim ben o göbekleri maşallah narencim çok büyümüş kızın çok tatlı maşallah..
ayşecim seninkide büyüyo kız yavaş yavaş çok tatlılar 41 kere maşallah:nazar:

narenciiimmm dolphinciim ve ayşeciiiimmmm sizi göbişlerinizden öpüyorumm veeee :nazar::nazar::nazar: diyoruuummmmmmm kız nekadar büyütmüşünüz canlarım benim Allahım nazarlardan saklasın hepinizi ve minişleri

ya ben ssadece göbekten aldım kilo nasıl oldu da 9 kilo aldım popo gögüs yok hayret bişi ya :uhm:

maaşallah canım benim
bana manken diyene bal kendi manken gibi gizde koca popo gögüs vs dombili sayılırım senin yanında hatun
yüzünde maaşşallah bebek gibi
çilek annesine benzerse enfes bir çilek olcak sanırım

:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar hepinize maaşallah allah nazarlardan saklasın
çoğunuzun karnı minicik ne güzel ama içlerindeki daha güsellll

allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

sibelcim iltifatların için cok tesekkür ederim ama benim favorim sensin 2. gebeliğin ve hala fıstıksın bence maşallah sana canım benim
:nazar::nazar:

28haftalık dünyalar güzelimm dün doktor kont.gelmiştik :nazar: :nazar:
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
maşallah saadetim kızımıza ve güzel annesine :nazar: ne güzel yakışmış öle elbiseler falan süslüüüüü

maşallah bebeğine papatyacım kızlar sizin göbişlerde cok seker maşallah herkese...

canım maşallah kızına çok çabuk büyolar bu ara çok güsel çıkmışınız tatlım :nazar:

maşallah saadetim kızımıza ve güzel annesine :nazar: ne güzel yakışmış öle elbiseler falan süslüüüüü

masallah sadetcim kızınada annesinede

sğlunnnn canlarımmm hepimizin bebeişinee maşşşşşşallahhhhhhh

X