2009 haziran annişlerinin göbek şovu

özlemmciikkk kız hakkaten önceki resimlerine bakarak baya büyümüş tatlışım minnoşun Allahım nazarlardan saklasın Yarabbim çok tatlı olmuşun canım benim

narencim maşallah kuzum kocaman olmuş hiç de öle smocular gibi olmamışsın maşallahın var fıstık gibiisinn

sağol canım ya hamile bir kadına yapılan en güzel iltifat ne bilem ben kilo takıntısı olan biri olduğumdan kollarım falan kalınlaştı.ama yinede şikayetçi değilim tabiki oğlum sağlıkla doğsunda vereceğiz artık fazlalıkları.

iste oglusum ve bennnnn...artik oglusum buyudu teyzeleri
my.php
[/URL][/IMG]

maşallah büyümüş seninkide ama artık 1 kilolara ulaştılar bizde 7.8. aylardayız olacak o kadar.3-4 hafta önce hamile olduğumu anlamayanlar vardı şimdi direkt kaç aylık kız mı erkek mi diye soruyorlar.ben kpss kursuna gidiyorum ya orda sandalyeli sıralar avr benim göbek sığmamaya başladı.haftaya sıra isteyeceğim.

armağanım o ne kıs kocaman resim maşallah ama çok tatlı göbüşün allah nazarlardan saklasınnn:CüvCüv::nazar:

sorma canım göbüşde resimde büyük olmuş))

nevergiveup canım çok güzel olmuş göbüşün maşallahh:nazar::CüvCüv:

teyzeleri bakın bakalım benim kraliçem büyümüşmü???
maşhh canım.. kıs sanki siviri gibi göbüşün.. ama bünyeye balı olan bişi.büyümüş tabee.
27+3 günlüğüz burda
my.php
[/URL][/IMG]

maşh narencim seninkide kocaman olmuş.. maşlhh..

iste oglusum ve bennnnn...artik oglusum buyudu teyzeleri
my.php
[/URL][/IMG]

zezecim ne güzel sende manken hamilierdensin.. maşhh vallA.büyümüşşş...

:nazar:

maşh dolphincm.. göbüşlünede sanada:))

Dolphin'in Ege'si 27 haftalık:emir_bebek:

kısacası hepimzin bebişlerimizede maşhhhhh..:nazar::nazar:

dophincimmm maşallah sana ve egeye ne tatlı olmuş göbüşün hala fıstık gibisin bu arada :nazar:

dolphin ve ayşe ikinizde aynı haftadasınız ikinizde bugün koymuşsunuz ne tesadüf değilmi maşallah ikinizede buyurun mavi boncuklarınızı
sizler ve kuzularınız için kaydirigubbakcemile3

maşallah ayşecim çok güzel olmuş göbüş şükür yandan gördük pozunuuu bak böle daha da belli maşallah ceylin nazımıza :nazar: boncuğumuzu da koyalım neme lazımm

narennn kuzummm sende koysana çok oldu koymayalı resminiiii merak ettim

tesekkür ederim kızlar evet narencim nasıl denk gelmiş sen söylemesen fark etmicektim :))

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG] dijitalin pili bitti ve evde sarj cihazını bulamıyorum webcam den cekmeye calıştım telden vew cam den ancak bu kadar oldu
çileğim ve çirkin annesi:)

26+2

Son düzenleme:
narencim ayşecim maşallah göbüşlere büyüyolar valla tüüütütütütüttü maşalllah allah nazarlardan saklasın

X