2009 haziran annişlerinin göbek şovu

[/url][/IMG]om]
[/url][/IMG]

çok güzel maşallah.artık hepimizin ahmileliği açık saçık ortada daha 4-5 hafta önce anlamayanlar vardı hamileliğimi ama şimdi kaç aylık diye soruyor herkez.
Ayrıca tüm bursalı arkadaşlarda dikkatimi çeken koltuk takımı.Hepimizin aynı sanırım.kremin üzerine kahverengi kırçıllar.gwerçi benimki takım değil tek şu an çocuk odasında misafir gelince yatması için kullanıyorum.

Havva,naren,abisis maşalah göbişlere kocaman olmşşşşş

Zuzucum maşallah sanada kocaman yapmışsın bebişi,göbişii

kızlar şunu farkettim bol giyinmek daha kilolu gösteriyor.iş yerinde çok dar giymiyorum ama evde yada günlerde etek yada pantolonun üzerine likralı badi giyiyorum daha hoş duruyor.bol giyince davul gibi görünüyorum vallah.iyice genişledim kollar sırt daha da 2,5 ay var bakalım sumo güreşçileri gibi olacağım sanırım.

teşekkür ederim canım dün baya ugraştım yapamamıştım.bitanesin sen:1hug:

narencim maşallah kuzum kocaman olmuş hiç de öle smocular gibi olmamışsın maşallahın var fıstık gibiisinn

narennnnnnnnnnnnnn 1981 veee absissssssssss
maşşşşş
kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özlemcimm sende eklesene kızzz ne zmandırr yok sennn göbecikkkk özledimm bennn görmeyii :)

zeze maşşallah göbüşüne pek bi büyüdüler valla artık gerçi sen bundan sonra gör büyümeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.tombiş baloncuklar oluyoruz yavaş yavaşdegmesin

özlemcim canım maşallah sana ve göbüşüne allah nazarlardan saklasın

Kızlar ben ağustos annelerinden geliyorum. Maşallah çok şekersiniz hepiniz. Bayıldım göbüşlere.. Maşallah diyorum hepinize...

oyyy maşşşşşşallahhhh özlemcimmm ne gzlllll olmuşunuz öle ana aoğullll
çokkk yakışmışşşşşşş

büyümüş gercekten özlemcim masallah oğlusuna da annesine de

zeze maşşallah göbüşüne pek bi büyüdüler valla artık gerçi sen bundan sonra gör büyümeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.tombiş baloncuklar oluyoruz yavaş yavaşdegmesin

özlemcim canım maşallah sana ve göbüşüne allah nazarlardan saklasın

Kızlar ben ağustos annelerinden geliyorum. Maşallah çok şekersiniz hepiniz. Bayıldım göbüşlere.. Maşallah diyorum hepinize...

oyyy maşşşşşşallahhhh özlemcimmm ne gzlllll olmuşunuz öle ana aoğullll
çokkk yakışmışşşşşşş

tsklerrr canlarimmmm...oglusumda tskr ediyor..buyuyup genisliyoruz artik napalimmm hepimize masallah..bugune kadar iyi tasidikkk..ins bundan sonrasindada sorunsuz tasiriz yavrularimizi:Saruboceq:

kızlar allah nazarlardan saklasın sizi, göbişlerinizi, bebişlerinizi :Saruboceq:
bir tane daha mı doğursam ne :1rolleyes: resimlere baktıkça imrendim valla :) tü tü tü maşallah hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…