olsam mı acaba koçiş keser benidelikafadulden:roflol:tesekküe ederim semosum sende versene söle güzel yüzünüde görelim bacımayşe sen hamiş manken olsana ne tatlı pozlar veriiyon öle cilveli bacım benim çok yakışmış mor renk maşallah ceylin naz da sana benzer inşallah
valla kız aynı anda yüklemişizzzz delikafadulden sğl cnm hepimiz çok tatlı oldkkksaadet kuşummmmmmm aynı anda yükledik heaaa kaydirigubbakcemile5maşallah sana fısmfıstık olmuşsun çoookkk yakışmış göbüşşş büyümüş ne güzel allah nazarlardan saklasın maşallahhhhh kızımıza ve güzel annesine
sağol cnmm sennkinede maş. annesiiimasallah semoş sadet göbişlerinize bebişlerine
olsun ekle havvacım benim göbüşüm büyüdü ama bugün bebek mağazalarında kardeşinizemi bakıyosunuz kaç aylık diyince satıcı arkadaş dedimki benim bebişime bak karnım da dedim aaaa dedi şok oldu arkadan hiç belli değil dedi kısdım ama koca göbek nasıl belli değil yawwww
wowwwwww havva seninde büyümüşş gıııı anaaaaaaa maşallah sana ;nazar: çok yakışmış bi dene de eşine çektir sonra şöle uzaktan emme o zaman daha güzel olurrrr gül cemalini görürükkkk