2009 haziran annişlerinin göbek şovu

ay didocum maşallahh seninde erkek olduğu belli top gibi sivrilmişşş allah nazarardan saklasın koca koca göbüşlerimiz olur inşallahhhhh :nazar:

ay didocum maşallahh seninde erkek olduğu belli top gibi sivrilmişşş allah nazarardan saklasın koca koca göbüşlerimiz olur inşallahhhhh :nazar:

sağol canım benim inşallah hepimizin ama ben zaten biraz topik olduğumdan göbişte daha büyük oluyo göz yanılması yaniiidelikafadulden

kıs sen beni görmedin mi anam bende manken değilim malesef bende tontişim ama artık göz yanılması olması mümkün değil 5nci aydayız yanii olsun dimi biraz göbekkk sıpalarımızz büyüyoooo

dido amaşallah göbegine pek bi tombiş olmuş göbek inşallah dahada tombiş olsun kocaman karnın olsun kapılardan sıgama emiiiiiiiii

1326.jpg
[/url][/IMG]
semacım bakkkk ekledim

ayyyyyy havvacım maşallah sübhanallahhhh yakında kapılardan geçemicezzzzz çok daadluuuuu oğluşun belli etmiş kendini sivri sivrii allahım nazarlardan saklasın maşallah:nazar:

havvacım öncelikle seni göbişinden öpüyorum canım çok tatlı maşallah ve benim için dile getirdiğin "kapılardan sığama emi "lafınıda aynen iade ediyorum tatlım hahayt:jeyyar:

pardon cnm ben erkek sanmıştımmmm

dido ve hsurmall maş. göbüşlerinizeee büyütmüşsünüzzzz

sağolasın teyzesi büyüyor tabi benim oğluşum senin minik kuşta maşallah büyümüştü görmedim sanma çabuk büyüsünlerde gelsinler artık yanımıza

havvacım öncelikle seni göbişinden öpüyorum canım çok tatlı maşallah ve benim için dile getirdiğin "kapılardan sığama emi "lafınıda aynen iade ediyorum tatlım hahayt:jeyyar:

benim en büyük arzum canım zaten kapılardan sıgmamak. iade için teşekkür yanihehehehe

maşh arkadaşalr göbüşlerinzie.. bayldım.. benimkide baya baya çıktı artıkın.. belli ouyor hamiş olduğum:))tututu ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN GÖBÜŞLERİNİZİ DE BEBİŞLERİNİZEDE:))

merhaba herkese, bende 22+5 hamileyim.ne kadar kilo aldınız çok merak ediyorum.60 kilo ile başladım şu an 70 im.çok kilo aldığımı düşünüyorum.dr. umda şaşkın. bu ay haftada bir kilo almışım.kan değerlerim düşük çıktığı için 2 aydır günde bir ferrum kapsül alıyorum.vitamin almıyorum. iştahım açık ama aburcubur atıştırmıyorum.sizler kaç kilo aldınız?

damlacım maşallah göbüşe ççok yakışmış hamişlik allah nazarlardan saklasın hayırlısıyl kavuşmayı nasip etsin:nazar:

merhaba herkese, bende 22+5 hamileyim.ne kadar kilo aldınız çok merak ediyorum.60 kilo ile başladım şu an 70 im.çok kilo aldığımı düşünüyorum.dr. umda şaşkın. bu ay haftada bir kilo almışım.kan değerlerim düşük çıktığı için 2 aydır günde bir ferrum kapsül alıyorum.vitamin almıyorum. iştahım açık ama aburcubur atıştırmıyorum.sizler kaç kilo aldınız?

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/218457-2009-haziran-anne-adaylari-1425.html

canım haziran anneleri topiği burası burda sorsan sorunu daha çok cevap alırsın kola gelsin

X