Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy ne güzel anlatmışın canım bende biran önce doğurup hilayemi yazmak istiyorum bende meleğime kucağıma almak istiyorumm allahım ayırmasın tatlımm meleğinle beraber mutlu mesut biir ömürr geçirin darısı bekleyenlerin başına
cok guzel anlatmissin canm... insan okuyunca bian evvel dogurmak dokunmak istiyor bebegine.. cok icten cok guzell.. minik tosbaanizla agir agir ve mutlu bi omur dilerim size
biz normalde 9 haziranda kizimiza kavusucakdik ama o bizi bir gun daha bekletmek istemis ve 10 haziranda dunyaya geldi. gece saat 1de ve 2de sanci geldi gitti sanciya uyanip geri uyuyodum taki saat 3.30 4 e kadar...4e gelirken saat dusa girdim belime kasiklarima sicak su tuttum mayisdim iyice sonra cikdim saat 4den basladim bi sayiyim dedim kac dkda bir geliyo sanci saydim saat 4.30a kadar 5 dk 1 yazdim tek tek bakdim oyle geliyo sancilar hemen esimi cagirdim ebeyi aramasini soyledim sonra ebe 1 saat dusun altinda dursun sancilar azalip articakmi bi baksin dedi neyse girdim dusa cikdim yine saydim bu sefer 3 dk 4 dk oldu ebeyi tekrar aradik saat 7.30da eve gelirim bakariz dedi saat 7.30 kadar sanciyi cektim dualar okudum dualar ettim herkese bi kendimi unutmusum sanci aninda dualar kabul olurmus demislerdi kaydirigubbakcemile3 sonra ebe eve geldi alttan bakicam kac cm acilmis dedi neyse alttan bakdiki 4 cm acilma var saat 10 gibi 7 cm olur sanciyi evde cekiceksin hasdaneye 7 cm olunca gidilcek dedi ben simdi gidiyorum saat 10da diger ebe eve gelicek benim mesaim bitiyo dedi eger sanciya dayanamazsan dusa gir dedi neyse ebeyi gonderdik evde oyle yurudum hic oturmadim ki tavsiye ederim ayakda durun ayakta ne kadar cok durursaniz o kadar cabuk dogum oluyo sanci gelincede yukari dogru cekmeyin kendinizi asagi dogru verin...neyse ebe gitti tam dusa giricem dayanamiyorum bi bakdim kapi caldi kanalizayon yapilcakmis ne tuvaleti ne banyoyu kullanmayin demesinmi adama gercekdenmi inanmiyorum ya dedim adamda acidi halime ne diyceni sasirdi kaydirigubbakcemile3
sonra evde yuruyus yapa yapa saati zor zar 9.30 ettim ebe geldi sukur alttan bakalim kac cm dedi bakdi 6 cm olmus suyu patlatip hasdaneye gidicez dedi dogum yaklasmis suyumu patlatti su cok az geldi meger kizim patlatir patlatmaz kafasini dayamis hemen hemen hasdaneye gittik ordada 10 cm olucak bekliycez dediler sanci agirlasinca ordada dusa girdim sonra biraz zaman gecdikden sonra ikinma hissi geldi kendiliginden hemen yataga alindim minik kelebegimin kalbini dinlediler iyi oldugunu soyledilerki bi kac ikinmadan sonra kizimi kucagimda buldum dogar dogmaz goz goze geldik elini tutunca susdu aglamasi kalmadi ben cok heyecanlandim ilk dedigim aaayyy bu benimmi simdi demisim oyle dediler simdi dalga konusu oldu bu kaydirigubbakcemile3
su an minik kelebegimle 8. gunumuzdeyiz kramplar giriyo karnina inanin oturup aglayasim geliyo o agladikca dualar ediyorum allahim ona girmesin bana girsin kramplar diye azcik ihhh dese icim kopuyo ona bisey olucak diye cok korkuyorum asik olduk anne baba kizimiza resmen :kedi: yuce rabbim saglik huzur versin tum bebislerimize anali babali buyutsun :Saruboceq:
haydi ben kacdim kizim uyandi ona bakmakdan nasil yazdim bilmiyorum okumaya firsatim yok su an darisi tum hamislere insallah :Saruboceq: kolay dogumlar hamisler!!! a.s.
canim hikayeni merakla bekliyordum cunku sende hollandada dogum yaptin.. ama tercihin ebeden yana olmus sanirim ben hic ebelerle tanismadim bile direk hastaneyi tercih ettim.. ama sanciyi evde ayakta cekmende kolaylik saglamis bence hastanede direk yatiriyorlar yada dusa aliyorlar minik kizinla bir omur mutluluklar canm..
canim hikayeni merakla bekliyordum cunku sende hollandada dogum yaptin.. ama tercihin ebeden yana olmus sanirim ben hic ebelerle tanismadim bile direk hastaneyi tercih ettim.. ama sanciyi evde ayakta cekmende kolaylik saglamis bence hastanede direk yatiriyorlar yada dusa aliyorlar minik kizinla bir omur mutluluklar canm..
09.06.2009 sabah herzamanki gibi kk ya günaydın dedim doğurcaklardan haberleri aldım sonra malum boya temizliği başladı ben eşim eşimin 2 öğrencisi ve çok sevdiğim bi ablamla beraber tüm gün temizlik yaptık bi enerji var ki sormayın temizlik ovaları kalkıyo camlar siliniyo hiç oturmadan kıkır kıkır gülerek işler yapılıyo akşama kadar böle devam etti eşim de sürekli oğlum hadi bak işlerde bitiyo gel artık diyo kıslarda hocam bugün doğsa keşke doğuma beraber gideriz diyolar ben sinir oluyorum sanki onların keyfine göre doğurcam en son mutfaklı odam kaldı oraya girdik ütü yapıyorum oğlanın odasında sonra ablama mutfak örtülerini veriyorum sonra tüller ütüleniyo hepsini ben yapıyorum sonra bi mola verdik birer kola içelim serin serin dedik eşimde kızları bırakmaya indi bize kola aldı gitti saat 21:30 ben de ablama bi wc ye gidim geliyom dedim tuvaletimi yaptım ayağa kalktım wc nin kapısında böle karnım guruldamış gibi bişe oldu sanki içerde ufacıcık bi balon patladı pıt pıt diye sonra bi ıslaklık ama öle şarıl şarıl değill çişimi kaçırdım sandım çamaşırımı değiştirdim tekrar ıslandı ablama 'sibel abla sanırım suyum geldi dedim şok oldu hadi be dalga geçme dedi ben ya iki kere oldu dedim neyse üstümü tekrar değiştirdim peçete koydum altıma rengini kokusunu test edim diye ama ben her hareket edişimde damla damla gelmeye devam ediyo sonra oturdum bi kola içtim peçete ıslandı kokladım kokusuz renksiz sonra yapış yapış bişe daha gelmiş saydam bişe dedim ki sibel abla sen borayı ara ben duşa giriyom oğlum geliyo malum cumartesi kontrolüm vardı çatı muayenesi yapılcaktı daha günlerden salıydı ve ben daha pazartesi kontroldeydim sancı falan bişecik yoktu duşa girdim malum yeri temizledim ne kadar oldu bilemem ama hiç yoktan iidir sonra abdest aldım sıcak su tuttum karnıma oğlumla vedalaştım son kez göbüşümü sevdim yıkadım eşim inanmamış ama koşa koşa gelmiş ben duştayken dışardan orda doğurcan hadi diyip duruyo ağzıma ne geldiyse saydım hep senin yüzünden diyee ikisi panik bende bi sakinlik çantamdaki eksikleri koydum üstümü giyindim sonra yola çıktık altımda ped var ama suyun hala geldiğini anlıyorum araba zıpladıkça su daha fazla geliyo işin daha komiği çağatay kendini aşağıya itiyo hiç durmuyo ayaklarını kaburgama dayayıp kafasını aşağılarda oynatp duruyo hastaneye geldik acil tıklım tıklım herkes bana bakıyo ben gülüyorum kıkır kıkır ablamın eşi bizden önce varmış ne güldüm sonra ebe açılmama baktı 2cm dedi suların gelmiş dedi dr tekrar baktı çok güzel sabaha doğurursun dedi doğru doğumhaneye saat 22:05 öle apar topar aldılar tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye gidiyorum eşime hakkını helal et dedim ama gülüyorum çok sigara içme oğluma pis kokarsın dedim içeri girdim önlük verdiler giydim tekrar açılmaya baktılar 10 dk içinde 1 kat yukarı çıkana kadar 4 cm olmuştu 1 ebe 1 hasta bakıcı vardı neyse hasta bezimi bağladım yattım yatağa zorla yatırdılar dinlen diye sonra lavman yapıldı çok da kolaydı hiç öle sıkıntılı bişe değildi ilk 1 saat hafif hafif geldi açılma 5 cm sonraki 2 saati epeyce sancılıydı ama allah biliyo ya hiç de dayanılmıcak gibi değil ama anlatılandan sık öle 3 k 5 dk ara yok 2 nefeslik 3 nefeslik bi boşluk oluyo herkese dua ettim bi hemşire ablam vardı tanıdık tesadüf o gece nöbetçi sık sık yanıma geldi en son gelişinde yalvardım nolaur beni kaldırsınlar böle yatınca daha kötü dedim gerçekten de öle oldu kalktım yürüdüm yürüdükçe duyum ve sancılarım geldi bu arada bizimkileri doğum sabaha anca olur diye eve yolladılar temizlik bitsin diye sancılarım vurdukça allahım sabır ver yardım et dediğimi hatırlıyorum ebeler film izliyolar başka doğuran yok tekim rahatım tanıdık hemşire koluma girdi nefes aldık beraber sonra çok susadım ebe azıcık iç dedi saat 01:30 artık ıkınma hissi geldi ebeye beni kontrol edin nolur dedim sancı anında alttan açılmaya her bakışı sancıdan daha beterdi neyse kaıdn şoklarda kafası görünüyo ıkınmaya başlıcaz dedi beni yatağa yatırttı o arada hemşire ablma yine geldi elimi tuttu ben her sancı gelişinde büyük tuvaletimi yapar gibi ıkınıyodum yaklaşık 2 ye kadar yatakta ıkındım sonra çatala çıktım ama ne heyecan ne korku sadece artık bitsin oğlum kurtulsun istiyorum çünkü gerçekten gelmek istedi çok uğraştı biriciğimm minik kafası iç durmadıı sonra ebe anlattı kafanı göğsüne yaslayıp nefesini tutup gücün bitene kadar ıkınıcaksın bağırıp gücünü tüketme bütün gücünü ıkınmaya ver diye 10 dk hazrılık yaptı saat tam karşımda sancı ara verdiğinde bakıyorum ıkınmalara başladık saat 2:20 4 büyük toplam 9 ıkınmada geldi oğlum tabi kesi ve karnıma 1 kez abanan hasta bakıcı sayesinde vikkkkk diye ince bi ses öle kibar ağladı ki bana göstermediler hemen aldılar solunum yollarını temizlediler ben ağlayamadım dondum kaldım o orda ağlıyo sesini duyuyorum ama ağlayamıyorum neyse ebe plesantayı aldı içimi temizledi dikişleri başladı sohbet ediyoruz ben söleniyorum eşime hemşire güle güle dikiş atıyo ilk kez seni gördüm böle diye sonra oğlumu göstermediniz nolur gösterin dedim allahım o ne simsiyah saçlı esmer yumuk yumuk bişe küçücükkk kesi yapılırken yaılan iğnenin etkisi geçti azcık popomdaki dikişler atılırken acıdı o kadar yarım saat de dikişler falan sürdü oğlum keyifle bi uyudu çıkışta kapıda bekliyolar havaya bi yumruk salladım başardımmm dedim eşim geldi öptü seni seviyorum dedi oğlumu gördünmü dedim evet dedi sonra bizi lohusa sservisine aldılar eşim gelemedi malum gecenin bi yarısı sonra sabaha kadar emzirmeye uğraştık ama memeucum yüzünden başaramadık sabah kaşıkla mama verdik öğlende sütüm geldi memeucuyla emzirdim allahıma şükürler olsun hala emişiyoruz çarşamba öğlende çıktık o gün bugün uykusuzum ama hayatımın heranından daha güzel günler geçiriyorum allahım olmayanlara da bu güzel duyguyu nasip etsin tez vakitte anne olanların evlatlarını bağışlasın
çağatay bey 3200gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi ve inanın içerdki gibi kuduruk 3 hafta erken doğmasına rağmen çok güçlü bi bebek maşallah
Semacim harika bir dogum hikayesi ...Maasallah canim benim... Allah bize de geri de kalanlara da nasip etsin...bir ömür boyu size oglunuzla mutluluklar diliyorum....
semosum cok guzel anlatmissin canmm cagatay bey durmadi hastaneye kosturdu seni ama dogumunun seni zorlamamasina cok sevindim.. boyle bi hikayeyi yazmak bizede nasip olur ins.. normal normal dedin basardin tebrik ederimmm tekrar allah anali babali buyutsun oglusunuzu
günlerden çarşamba; haziranın 4 ü son kontrolümüze gittik tüpbebek doktorumuza .dogum yapacagımız gün belli oldu 12 haziran cuma günü bebegine kavuşturalım seni artık dedi doktor teyzemiz. dogum fiyatını konuştuk fazla geldi . bi düşünelim biz dedik ve çıktık hastaneden . ayın 6 sında 8 yıldır gittigim kadın dogum doktorum aradı 'herşey yolunda demi 'diyerek bende dogum fiyatı için konuşmak istedigimi söyledim günlerden .pazartesi akşam 5 e randevum var halamda gelmek istedi benimle olur dedim buluşalım alsancakta ordanda doktora giderizberaber konuşuruz . muayeneye almak istedi doktor bende önce fiyatı konuşalım anlaşabilirsek muayene olsun dedim tamam dedi. bikaçtane hastane adı verdi ve bu hastanelerin içinde bize en uygun gelen hastane karataştı eşimle konuştum ve tamam dedim. günüde belirledik ayın 11 inde dogacak oglum genel muayeneye aldı doktor . herşey normal son olarak NTSye baglandık kalp atışlarında azalma var dedi doktor siz hemen hastaneye gidin bende randevuları iptal edip geliyorum dediama dedim ben yarın olsa dedim hazırlıklı deilim dedim ne hazırlanması dedi bebegin kalp atışları yavaşlamış diyorum sen bana hazırlıktan bahsediyorsun dedi yarım saat müsade edin çantalarımızı alalım bari evden dedim. tamam hadi geç kalma ve kendini yorma demesi üzerine eve geldik duşumuzu aldık çantalarımız hazırdı zaten en son alacaklarımızıda koyup çantamıza tuttuk hastanenin yolunu. hastaneye nasıl vardıgımızı bile anlamadım . hastanenin kapısından içeri girdigimizde bi ordu karşıladı bizi nasıl haber aldılar nasıl toplandı okadar insan oraya anlamadım . saolsunlar hep yanımda olan arkadaşlarım ve yakınlarım çoktan hastaneye gelmişler bile 2 kamera birden çekim yapıyordu elim ayagım uyuştuhiçbirşey hissetmiyorum . danışmadan 3üncü kata yönlendirdiler bizi odamızı gösterdiler . ben odayı begenmedim .ben bu odada yatmam dedim.başka odamız yok dedi başhemsire o zmaan bu gün dogurmam diyip doktoru aradım . bi oda gösterdiler bana kapkara bi kapıya bakıyo ben bu gün dogurmicam bu oda olucaksa dedim ben hemen ayarlıyorum merak etme sen bunu düşünme dedi . iki oda daha gösterdiler bana en sonunda istedigim odayı bulabildim .bu benim normal zamanda yapacagım bişey deil tabi oda begenmemek ama yaşadıgım şokun etkisiyle ne yapacagımı şaşırmış durumdaydım hayatım boyunca yaşadıgım en farklı heyecan . dakikalar sonra kucagımda bir bebek olacak bana ailt olacak annesi ben olacagım . bu düşünceleri dagıtmak için yaptıgım bişeydi bu sanırım. uuzun ugraşlar sonunda yerleştigimiz odamızdayız artık . ben yerdemi göktemi oldugumuzn bile farkında deilim. dogumda doktorumuza yardımcı olacak olan ebemizde geldi odaya bebegini dogdugunda gögsüne ben koyacagım dedi doguma hazırlamaya başladı beni.sedyeye yatırıldım eşimle vedalaştım sakin olmasını söyledim ama ben ameliyattayken bayılmış dışarda bebegi görnce . bende bu adamın doguma girmesini planlıyordum:))))) sürekli sorular sormaya başladılar ameliyathanede .bendeki cevaplar çok duragan ve net -kalabalık gelmişsiniz hastaneye -evet -çok beklenen bi bebek sanırım -evet -adını ne koyacaksınız -arda -çok sakinsin - kesinlikle hayır -heycanlısın yani -bilmiyorum gibicevaplar ve buna benzer biçok soru anestezi uzmanı igneyi yaptıktan sonra doktorumda gelmişti artık bi sıcaklık hissettmeye başladım bacaklarımda sonra dogum gerçekleşti gögüse ikibaskıdan sonra bebegim gelmişti dünyaya saat 2045. ne muhteşembi sesti o yıllardır özlemle bekledigim bebegim artık kollarımdaydı gözlerim doldu agladım bugulu gözlerle bakarken bebegim geldi yanıma kolları titriyordu ve aglıyordu . melegim artık benimleydi.rüyada olmamam için çok dua ettim çok şükür gerçekti tüm yaşadıklarım .allahım dedim ne güzel bi bebek bu kimseyi mahrum etme bu duygudan . aglayarak geçirdigim yıllardan sonra bu sevinç gözyaşlarını nasip ettin ya bana sana şükürler olsun .diye dular ettim ve bebegimi giydirmek için çıkardılar ameliyathaneden benim dikiş işlemimde bittikten sonra odaya alındım oglum beni bekliyordu cicilerini giymiş olarakbütün gece gözümü kırpmadan tv izler gibi hep oglumu izledim . ertesi gün saat 4 te hastaneden ayrıldık ve oglum evindeydi artık. çekirdek ailemiz oluşmuştu en büyük rüyam gerçek oldu . yakında oglum babası ve annesi sahilde gezmeyede çıkarız .
bu 9 aylık süreçte yanımda oldugunuz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar iyiki vardınız . iyiki varsınız a.s.a.s.
Semacim harika bir dogum hikayesi ...Maasallah canim benim... Allah bize de geri de kalanlara da nasip etsin...bir ömür boyu size oglunuzla mutluluklar diliyorum....
nidacım demeye kalmadan sende kavuştun ilaydamıza umarım çok kolay olmuştur senin doğumunda normal doğum için ayrıca tebrik ederim canım benimmmmmkaydirigubbakcemile5
semosum cok guzel anlatmissin canmm cagatay bey durmadi hastaneye kosturdu seni ama dogumunun seni zorlamamasina cok sevindim.. boyle bi hikayeyi yazmak bizede nasip olur ins.. normal normal dedin basardin tebrik ederimmm tekrar allah anali babali buyutsun oglusunuzu
sağol canım allahım sana da kolaycacık doğurmayı nasip etsin elbette zorlukları var ama yazıp kimsenin hevesini kırmaya değmicek kadar önemsiz inan allah cümlemizin evlatlarını analı babalı sağlıklı büyütsünn
havvacım allahım tüm bekleyenlere senin gibi güzel bi son nasip etsin ardamız evinize mutluluk bereket ve huzur getirsin umarım bundan sonra herşey çok daha ii olur canım benimmmma.s.
çarşamba gecesi saat 12:00 da yattım perşembe dr a gidicem diye bütün hazırlığımı yaptım kontorle gidicem aklımda öyle plan yapıyorum ama kızım kontrolü beklemedi çarşamba gecesi sancım başladı yavaş yavaş uyutmuyo ama arada dalıyorum tekrar bir sancı buarada ben sancı çekerken benim kızım içimde kıpır kıpır bende içimden diyorum bu hiç böyle oynamazdı acaba geliyo bize sinyalmi veriyo diye düşünüyorum sonra dalıyorum sancı geliyo uyanıyorum midem yanmaya başladı midem bulanıyo wc ye çok çıkıyorum neyse sabah dr a gidicez diye eşime bişey demiyorum saat 4 oldu benim sancılarım dahada arttı eşimi uyandırıyorum sancım var kalk diyorum gülmeye başlıyo hele şükür yaa doğurucan yani diyo ee günüm geçince oda sancım var diyince sevindi tabi neyse nefes egzersizleri yapıyorum sancım gelince geçiyo gibi öyle böyle saat 8 30 oluyo biz dr a gidiyoruz ben doğumhaneye giriyorum dr um bakıyo açılma varmı diye daha yeni başlıyo doğumun diyo neyse önlüğümü giyiyorum odada beklemeye başlıyorum arada dr um gelip kontrol ediyo ebeler geliyo bakıyolar sancılarıma bakıyo nst ya bağlıyolar sonra dr suyumu patlattı ondan sonra ben odaya geldim sancılarım sıklaştı artık dayanılıcak gibi değil ağlamaya başladım dr um geldi baktı açılman yok doğumuna daha var bu arada saat 1 olmuş benim geceden beri açılmam olmamış sancılarım 1 dk ya düştü açılma yok dr um açılman yok sezeryana alalım seni diyo neyse ameliyathanenin boşalmasını bekliyorum saat 2 30 da sezeryana alıyolar ben hem ağlıyorum hem doğuma gidiyorum sonra narkozla bayılıyorum saat 2 50 de kızım dünyaya gözlerini açıyo ben ayılır ayılmaz hemen kızımı soruyorum çok iyi yukarda odasında diyolar odama gidiyorum meleğimi görüyorum ne çektiğim sancı nede başka bişey heriey hafızamdan siliniyo mutluluğuma mutluluk katıyo allahıma şükürler olsun sağ sağlim dünyaya gözlerini açtı allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel bi duygu 9 ay beklemenin sonunda en güzel armağan meleğimin benimle olması onu çook seviyorum iyiki varsın kızımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan