• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Halkbankası Personel Alım Sınavı

kızlar buna ben girebilir miyim ? hamileyim 2 ay sonra doğumum var, almazlar dimi beni :(

kızlar buna ben girebilir miyim ? hamileyim 2 ay sonra doğumum var, almazlar dimi beni :(

Canım yaa :(
Bence sadece bu şirket için değil girmek isteyeceğin diğer şirketler içinde şu anki durumun dezavantaj.
Ama tabi seni işe alacak yada almayacak olan o şirketin insan kaynakları , telefon açıp sor , kesin cevabı alırsın.

Kızlar ben başvurumu yaptım bu sınav için
az öncede eskişehire postaladım belgelerimi
umarım hayırlı olur benim için

merhaba bende bu sınava giricem ama servis görevlisinin görevi nedir arkadaşlar bilen var mı? gişe arkası gibi bişey mi oluyor

Canım mülakatlar genelde 15-20 gün sonra oluyor kesin işe alımlarla sınav tarihi arasında 2-2,5 ay oluyor kuzenim temmuzda sınava girdi agustos 10 gibi sonuçları öğrendi agustos sonunda mülakata çağırdılar 1-2 hafta sonra sonuç açıklandı o zaman ramazan başlangıcı 1 eylüldeydi bayram bitince staja başladı 1 hafta sonra tek vesaitlik bir yere ataması yapıldı 2-3 ay sonra yine bir yere atadılar şimdi en son gittiği yerde çalışıyor...
ben gecen cuma paramı yatırdım ama hala netden kayt yapamadım delı olacammm
Sürekli sorun çıkıyordu akşam saattlerinde başvurun daha kolay oluyor sistem açık oluyor yani birde süre uzatıldı 20 eylüle kadar net başvurusu yapılabiliyor
Ben 2008 de girmiştim başarılı olamamıştım :çok üzgünüm:, tekrar girsem mi acaba ?
Neden başarılı olamayasın aslında başarılı olmakla alakalı değil mülakatta adamın varsa girersin...
Birde hangi illere alıyorlar acaba?
1500 kişi alıncağı söyleniyor,uzman yardımcılığı için belli iller var ama diğer branşların alanı daha fazla...
Bu sınav için önerebileceğiniz kitaplar var mı ?? Paylaşırsanız SEvinirim Şimdiden Teşekkürler
Önereceğim kitap değilde daha önce çıkmış soruları incele birde Kpps sorularına bak derim o sorulara benziyor...
ben giremiyorum yaş dolayısıyla olmuyor 83ler ve sonrası girebiliyor sanırım

Banko görevlisi lise mezunu ve önlisans mezunu olmak, 83 ve sonrası doğumlu olmak lazım...Uzman yardımcılığı ve servis görevlisi için 4 yıllık lisans veya yükseklisans mezunu 80 ve üzeri doğumlu olmak lazım yaşınız uymuyorsa sakın para yatırmayın geri ödeme yok,bazı görevliler bankada kaç doğumlusunuz diye soruyor bazıları sormuyor zaten sistem uygun olmayanların başvurularını açmıyor...

Kızlar ben başvurumu yaptım bu sınav için
az öncede eskişehire postaladım belgelerimi
umarım hayırlı olur benim için
Hayırlısı olsun inşallah iyi puan alırsın...
merhaba bende bu sınava giricem ama servis görevlisinin görevi nedir arkadaşlar bilen var mı? gişe arkası gibi bişey mi oluyor
Banko görevlisi bankaya gittiğimizde karşımıza çıkan kişiler fatura falan yatırıyoruz ya işte o,servis görevlisini bilmiyorum herhalde banko görevlisinden farklıdır işi çünkü mezuniyet farkı var...

İnşallah bu defa olur , çok sıkıldım artık :umursamaz:, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum benneyaptımki

Back