2009 Gelinleri Çeyizler Tamam mı?

cnm sıkma canını,hersey alınır zamanla.ben artık kasmıyorum valla,ne gerek var.bıseyın eksık olsun,nedir kı yanı... Evlendıkten sonra bıle neler neler alınıyo...

daha ne olsun hepsını almıssın nerdeyse benım bırsuru eksıgım var:1no2: 1 sene var dugunumu ınsallah tamamlarım canım yaa bıtmıyo bu eksıkler all all bıktıkk

okumakdan yoruldum nasıl hazır olacak bunlar.. benim düğüne çok var daha ama yorucuya benziyor bu hazırllıklar.

ben yeni yeni başladım düğüne bir yıl var sanmam eksiksiz alıyım hepsini gördüğün herşeye el uzatiyorum ama bütcede bir yere kadar dayanır

Kızlar el emeği olanlar tamamlanıyorda iş paraya kalınca olmuyo

12 tane cay kaşığına bıle 8 mılyon para verdım ki onlarda ne kalıtelısı fılan degıl yanı,orta halli:1no2:

Ben sımdı tüm bekarlara soyluyorum para ayırın,paranız varsa evlenın dıye.Alsanız yetmıyo almasanız olmuyo...

Bakalım bu hafta sonu neleri tamamlıcaz kafamçokkarıştı

artık neyım var neyım yok unuttum valla -tatlicadiarzu-

ee kızlar? kımler neyı tamamladı?

Ben baharat takımlarını ve beyaz esyaları aldım.Dünde tüllerin siparişini verdık.Pazar günüde koltuk takımlarımızı halledıcez,az kaldı inş. :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…