2009 Eylül kız bebekleri

MİNNOŞUMUN BAYRAMLIKLARINDAN BİRİ:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $SDC12959.jpg
    $SDC12959.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 66
allahım ya poz vermiş resmen fıstık :) maşallah canım

kızımın bayramı cok yorucu gectı.yoruldu yavrum

Eklentiler

• $100_2872.jpg
    $100_2872.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $100_2875.jpg
    $100_2875.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $100_2826.jpg
    $100_2826.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 63
Zeynepsz maşallah Allah bağışlasın bebeğin çok şirin. Hele seninle olan resmi maşallah Allah nazardan saklasın canım yaaa pek yakışmış kıyafetleri :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkeze cok tesekkur ederız..herkezinki birbirinden güzel..keske cogul olsaydı bebklerımız 4 üz 5iz doyamıyo insan:))cok uzuluyorum buyuyo ve hıc bısey anlamıcaz

kızımın bayramı cok yorucu gectı.yoruldu yavrum

[URL=www.resimupload.com/ds842515906_Resim_233.html][/URL]bunu montl utakımı dışarda gezerken giydircem
[URL=www.resimupload.com/ds909784067_Resim_230.html][/URL] bunu bolerolu badisiyle giydircem
bide mont aldım [URL=www.resimupload.com/ds993685602_Resim_228.html][/URL]

bayramda giyeceğimiz elbiselerden bitanesi bu, diğerini de giyinince çekeriz resim yerimseniben

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masallah hepside cok tatliiiiiiiiiiiiib allah nazarlardan korusunnnnnnnnnn

hepsi çok tatlı..bayram bitti yeni bakabildim :))

ben de kızıma bayramlık niyeti ile almadıgım ama bayramda giydirdigim kıyafeti ile resmini ekliyorum..:nazar:

ben de kızıma bayramlık niyeti ile almadıgım ama bayramda giydirdigim kıyafeti ile resmini ekliyorum..:nazar:[/QUOTmaşallah çok tatlı olmuş. tam olarak ne kadarlık kızın tuba hn. bizimki 2 ay 10 günlük. benim kızdan büyükmü merak ettim.

ben de kızıma bayramlık niyeti ile almadıgım ama bayramda giydirdigim kıyafeti ile resmini ekliyorum..:nazar:[/QUOTmaşallah çok tatlı olmuş. tam olarak ne kadarlık kızın tuba hn. bizimki 2 ay 10 günlük. benim kızdan büyükmü merak ettim.

canım resim eklenmemiş senin haberin olsun.

benim kızım ayın 9 unda 3 aylık olacak canım

X