2009 Eylül kız bebekleri

SILAM

anne
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
123
1
38
bayramda hem bız hem kızımız ne gıyıcez nerden alıcaz kaca alıcaz resımlerı nı koyalım
paylasalımmmm

bücürük mağazasına bebekler için kıyafet gelcekmiş, bayram için
ben oraya bakıcam

valla bahara katılıyorum:) bizde oğlumla kendimizi dışlanmış hissettik:)

kıskandım şimdi:) bende erkek bebekler için açıyorummm:):)kaydirigubbakcemile

hakkaten alındım bendee nolmusssssss yani oglumuz var diye bayramlık almıcazııveya gösterme hakkımız yokmu???? cokk üzüldümmm bak simcik :eek:lmaz:mafoldumben

annaaaaaammm alınmışlar, haklısınız valla, arkadaşımız hemen başlığı düzeltsin, genel bi paylaşım olsun dimi?
bayramlıklarımızı aldıktan sonrada giydirip fotolarını buraya ekleyelim
fıstıklarım benim, paşa anneleri öpüyorum sizi

eylük kız anneleri sesiniz çıkmıyor, almadınızmı cicilerinizi
biz hediyeliklerimizi giycez, giyindirip resimlerini eklerim
kendi cicilerimi de geçen hafta aldım :teytey:

selam ben aldım kızıma bayramlı kzorda olsa buldum evdede bikaç tane var ama malum kış die elbiselerini giydirmicem kışlık takım aldım eklerim resemi birazdan

benim kızıma teyzesi almış bayramlık, giydirip resimlerini eklerim..

ama sadece anneannesi ve babaannesine gidecegimiz icin bu bayram (malum domuz giribi yüzünden) teyzesi almasa ben almayacaktım. zaten daha once aldıgım dolu cicisi var defnemin :))

bu arada bence bu topige bayram bitisi tüm anneler bebislerinin resimlerini eklesinler. kız erkek farketmez, hepsi bizim bebişlerimiz..

tubacım dediğin gibi hepsi bizim kuzularımız, aslında tek başlık altında toplansaydı daha güzel olurdu :)

bizde geldik bizim başımız kel mi :)) evet kelllllllllll :)) (kızımın saçı yokta :)) )

bayramda giyeceğimiz elbiselerden bitanesi bu, diğerini de giyinince çekeriz resim yerimseniben

Eklentiler

• $DSC02746.jpg
    $DSC02746.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 63
hepsı cok guzel beyendım bız daha bısey alamadık
cok pahalı yaa allah yardımcısı olsun herkesın
bende koyucam kızım resmını alınca

X