ємєℓ;10241100 .!.:zeynepcim masallah canım ne kadar seker olmus kızın :))
....valla bizim oğlan oldugundanmıdır nedir gece uyuyana kadar epey yoruyo bizi.......eger bi sıkıntısı yoksa 12 de uyuyo sabah 6.5 gibi uyanıyo emzirip tekrar yatırıyorum sonra uyanmasza 11 e kadar uyuyor ondan sonra yine karnı doyuyor 1 saat falan uyanık kalıyo 12-1 gibi tekrar uyuyor 3 ya da 4 e kadar ondan sonrası gece 12 ye kadar hep uyanık :)) paşam benimmmm
ya kızlar benim kızda mı bir sorun var acaba benim kızım hiç 5-6 saat aralıksız uyumuyor doğduğundan beri 2-3 saatte bir mutlaka uyanıyor.hele bu günlerde düzeni iyice bozuldu az uyuyor azzzzzzzzzzzzzzzzzz
ємєℓ;10241100 .!.:zeynepcim masallah canım ne kadar seker olmus kızın :))
....valla bizim oğlan oldugundanmıdır nedir gece uyuyana kadar epey yoruyo bizi.......eger bi sıkıntısı yoksa 12 de uyuyo sabah 6.5 gibi uyanıyo emzirip tekrar yatırıyorum sonra uyanmasza 11 e kadar uyuyor ondan sonra yine karnı doyuyor 1 saat falan uyanık kalıyo 12-1 gibi tekrar uyuyor 3 ya da 4 e kadar ondan sonrası gece 12 ye kadar hep uyanık :)) paşam benimmmm
cnm benmi yanlış anladım 12 den 6 bucuga dek uyuyor hiç uyanmadan emmeden öylemi bide 6 bucuktan 11 e dek gene uyanmıyo acıkmıyo öylemi.peki bu aralıklar çok fazla degilmi bir bebek için aç kalması bakımından diyorum yani...:uhm: