2009 eylul bebeklerı uyku düzenleri nasıl?

bizimki çok nadir şaşıor :nazar: akşam 10-11 sabah 7,30-8,30 ve hiç uyanmıyor emmeye gündüzleride 2 saatte bi 10 ar dak dalıo kalkıo.. bende benim kıza amele diom sanki işe gitçekmiş gibi iş saatinde uyanıo :mymeka:

En vahim benim demek ben oğlumun uyku düzenini bimiyorum .Durmadan değişiyor en son gece 2de uyuyor sabah namazına kaldırıyor.Sonra 7de kalkıyor Biraz oyun tekrar uyku 12 den sonra uyku uyanıklık arası gidip geliyor.Ve ben hayetle okuyorum bazıların 2,3 saat aralıksz uyuyormuş ben hiç hatırlamıyorum deliksiz 20 dk uyumaz.

cnm benmi yanlış anladım 12 den 6 bucuga dek uyuyor hiç uyanmadan emmeden öylemi bide 6 bucuktan 11 e dek gene uyanmıyo acıkmıyo öylemi.peki bu aralıklar çok fazla degilmi bir bebek için aç kalması bakımından diyorum yani...:uhm:

canım benim duzeni bu sekilde olustu bozmak istemiyorum o aralarda yani gece mesela uyandırmadan iki kere falan emziriyorum gunduzde aynı sekilde hafif mızıklanır gibi oluyor uykusunu bozmadan emziriyorum uyuyor oluyor zaten......uykuyada ihtiyacları var zaten

selam
hemen hemen aynıyız uyku saatlerin benim oğlumda gündüz çok kısa kısa uyuyor gece 12-1 gibi uyuyor sabah 4 te yada 5 uyanıyo emip tekrar uyuyo...saat 8 e kadar ama 1-2 saat oynama oluyor bazen belli olmuyor....hele aşıdan sonra bayağı şaşıo saatlerimiz

allaha şükür kızım beni pek üzmüyor. bazen 1 saatlik molalar versekde genelde sabah 8 e kadar birkaç kez emmek için kalkıyor. gündüzde aralıklarla uyuyor çok şükür.

benim meleğimde çok uslu maşallah.. en geç 9-9:30 gibi yatıyo sabah 5 kadar uyuyo..tabi ben gece 12 de doyuruyorum uykuda.. sonra sütünü içiyo 7 ye kadar uyuyo tekrar.. bir saat oynuyoz sonra tekrar yatıyo.. gün içinde de uyuyo.. eşimle bende uykucuyuz kesin bizim bebğimiz diyoz..

en erken benim oglum yatiyor demek
aksam 6 en gec 7 de aksam uykusuna yatiyor hic ellemezsem 12-1 gibi eger 10 bucukta emzirirsem 4 gibi uyanip emip tekrar yatiyor/ en gec 7 de de kalkiyor

emmek icin uyandigindada 15 dk felan uyanik kaliyor yatagina koyunca yine uyuyor

benim kızımda akşam 6 gibi uyanıp gece 1-2 ye kadar hiç uyumuyor gibi bişey arada yarım saatlik şekerlemeler yapıyor , gece uyuduktan sonra o uyanmadan 3 er saat ara ile kalkıp emzdiriyorum sabah 9 gibi uyanıyoruz 12 ye kadar uyanığız ondan sonra akşama kadar 2 saat uyku 2 saat uyanık

X