canım spinal + genel anestesi derken :)) ???
canım spinalle başladılar yarısında genel anestezi yaptılar çünkü ben dikişlerde acı hissetmeye başlamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım spinal + genel anestesi derken :)) ???
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:.tombıgım uzun boyluyum cakma sarısınım mavı lenslerım var.esım evlenmeden once makyajsız gormedı benı hihi.boyle ıste kısaca..
arkadaslar ben ayfer.yavru kusum 28.08.2009 39. haftada medıpolde dunyaya geldı coook sukurler olsun.ben ıstanbul unıversitesı belge bılgı yonetımı mezunuyum edebıyat fakultesı (eskı ısmı arsıvcılık bolumun) ama esım yurtdısında yol ınsaatında muhendıs oldugundan bende onunla beraber gıdıyorym neresı olursa.su anda bulgarıstan sofyadayız.para bırıktırıp evımızı almak amacımız.o zamana kadar Allah kerım nereye gıdecegımız mechul.hayırlısı Allahtan.Almanyada dogdum ama Istanbulda buyudum baska yerede gıtmedım hıc.ıstanbul asıgıyım desem yerı var.tombıgım uzun boyluyum cakma sarısınım mavı lenslerım var.esım evlenmeden once makyajsız gormedı benı hihi.boyle ıste kısaca.hepınızi cok sevıyom bu aradaaa.
canım spinalle başladılar yarısında genel anestezi yaptılar çünkü ben dikişlerde acı hissetmeye başlamıştım
senef yani nihal hoşgeldin topragımmmmmmmm :):)
Selam güzel eylül anneleriiiii a.s.
Nihalcim ne iyi yapmışsın tatlım bu topiği açmakla. Hay aklınla bin yaşaa :)))
Ben de hep karıştırıyorum, iyi olacak anımsamak..
Tuba ben, hiç belli olmuyordu dimi kaydirigubbakcemile3
26 yaşını doldurmak üzereyim. 25 im deyip kendimi kandırmıyım şimdi :))
Çalışmaya ara verdim..Muhasebeciyim ama yönetici asistanlığı ve satış yöneticiliği yaptım.
İzmir karşıyakadayım.
Kızım canımmm Defne'm 09.Eylül 09 da Sezeryan ile Kent Hastanesinde doğdu.
opuyorumnanaktan Biricik dr.um Aral Özbal ve çocuk dr.umuz eşi Ebru Özbal. İkisi de süperler :)
daha saymıyorum peki :))
hepinizi öptüm, memnun oldummm. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sagolasın kusum benımmmm hepımız cok yasayalım saglıklaaaa.ayyy ayferciğim sen çok yaşa emi canım benim yaaaa.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam ebru ben
dolu dolu 29 yasindayim ailem bulgaristan gocmeni olup ben dogma buyume istanbulluyum
bilgisayar muhendisiyim 15 marta kadar ucretsiz izin aldim o zaman ise geri donecegim
oglusum 12 eylulde epidural sezeryan ile acibadem maslakta dunyaya geldi
ayferim lafim sana bende uzunum bende iriyim beni de kocam aldiginda gayet bakimli saclari boyali citi piti bi insandim ama simdiiiii nerdeeeeee