2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam doktorum bana 3 haftalıkken kan ilacı verdi kana bakmadan ama sağlık ocağındaki bide folik asit günde ikisindende 1 e tane al dedi biraz önce arkadaşım aradı sakın kan ilacını kullanma düşüğe sebep oluyor doktorum dedi dedi bende 1 haftadır içiyorum napıyım kızlar nolur bana akıl verin korktum şimdi kendi esas doktorumu arasam kızcak bana neden sormadın die offff napıyım sağlık ocağındaki bunu herkese veriyoz kansız olsda olmasada hamilelerin kullanması lazım dedi nolur bana cvp yazın bebeğme bişey olmaz dimi...:KK43:((

canım benimde kanım biraz düşük ama doktorum 16. haftadan sonra vericem dedi siyah üzüm ye demişti bana sen yinede doktoruna danış canım yada kendi doktorun vermediği sürece kullanma

Valla canım, sen bilirsin ama, ben senin yerinde olsam, 9-10. haftalarda bir randevu alırdım, "çok fena akıntım var, mantar gibi" derdim, muayene olurdum. Tabii doktor bu arada bebişe de bakacak, bakmazsa "bakalım mı nooooluuuuuurrrr" derdim. Doktor akıntı falan olmadığını söylerse "inanmıyorum, dün var ya, 2 defa çamaşır değiştirdim, o kadar yoğundu akıntım, allah allah??CADIARZU" derim. :KK66:

mümkünse 10. haftayı tamamlamaya yakın git. Çünkü organ gelişimi ilk 10 haftada tamamlandığı için, düşüklerin çok büyük bir kısmı bu arada (8-10. haftalarda) gerçekleşiyormuş. Her şeyin yolunda olduğunda emin olursun.. kaydirigubbakcemile5

doğru sölüyosun canım ben yine gidim bişeyler uydururum artık çok uzun zamn çünkü teşekkürederim

çok teşekkür ederim mozijiku, flower-85 ve nazyaz ,a.s.
söylediklerinizi yapacağım, şu an işyerindeyim ama perşembe ve cuma için izin alacağım,
pazartesiye kadar yokum,

hepiniz aman kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, sakın benim gibi hasta olmayın,
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun,

canım benim çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve doktorunuda ara bi ama dikkatet canım kendine

ewet bwncede ilacı içmeyim sadece folikasiti içeyim zaten bu salı keseyi görmek için doktoruma gitcem sorarım AMA BEBEĞME BİŞEY OLMAZ DİMİ OLSA ŞİMDİYE OLURDU DİMİ :KK43:((((((((((

ewet bwncede ilacı içmeyim sadece folikasiti içeyim zaten bu salı keseyi görmek için doktoruma gitcem sorarım AMA BEBEĞME BİŞEY OLMAZ DİMİ OLSA ŞİMDİYE OLURDU DİMİ :KK43:((((((((((

yok canım bişey olmamıştır kan ilacı kötü bişey deil sonuçta ama sen yinede kendi doktorun vermeği sürece hiç bişey kullanma hem salı günü görcekmişin ya hiç bişey olmamıştır bişey olmaz canım

merhabalar arkadaşlar.. sabahtan beri o kadar yoğundum ki bi türlü giremedim siteye.. nasılsınız bakalım...

kızlar bişey sorcam doktorum bana 3 haftalıkken kan ilacı verdi kana bakmadan ama sağlık ocağındaki bide folik asit günde ikisindende 1 e tane al dedi biraz önce arkadaşım aradı sakın kan ilacını kullanma düşüğe sebep oluyor doktorum dedi dedi bende 1 haftadır içiyorum napıyım kızlar nolur bana akıl verin korktum şimdi kendi esas doktorumu arasam kızcak bana neden sormadın die offff napıyım sağlık ocağındaki bunu herkese veriyoz kansız olsda olmasada hamilelerin kullanması lazım dedi nolur bana cvp yazın bebeğme bişey olmaz dimi...:KK43:((

canım doktoruna sor kesinlikle. benim kardeşim 5. ayına girecek.Ona doktoru 3 ay folik asid erdi onu kesti demir hapını verdi ikisi birlikte kullanılmaz diye biliyorum. Doktoruna sormadan içme.

Merhaba cnm. Benim bulantılar ve şişkinlik aynen devam. Sende ne var ne yok?

BEN İYİYİM CANIM BU ARALAR... BULANTIM SADECE SABAHLARI OLUYOR ŞİMDİLİK... SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM DEVAMLI.. :1no2: AMA ŞİŞKİNLİK HEP OLUYO, SÜREKLİ GAZ BOMBASI HALİNDE GEZİYORUMkaydirigubbakcemile5

BEN İYİYİM CANIM BU ARALAR... BULANTIM SADECE SABAHLARI OLUYOR ŞİMDİLİK... SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM DEVAMLI.. :1no2: AMA ŞİŞKİNLİK HEP OLUYO, SÜREKLİ GAZ BOMBASI HALİNDE GEZİYORUMkaydirigubbakcemile5

off o şişkinlik ve gaz ne zaman geçicek bende merak ediyorum. Ateşle yaklaşmayın diye tabela asıcam artık kendime kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar 8. haftaya girdim ama hiçbişi hissetmiyorum çok korkuyorum ultrasona hiç girmedim daha.korkumdan gidemiyorum

ben aranıza yeni katıldım 18+1 günlük hamileyim.bende kan testi yaptırdığımda 59 çıkmıştı.doktor yeni bir hamilelik demişti.daha 2 haftalık dedi.hayırlı olsun diyelim hamilesin galiba

ben aranıza yeni katıldım 18+1 günlük hamileyim.bende kan testi yaptırdığımda 59 çıkmıştı.doktor yeni bir hamilelik demişti.daha 2 haftalık dedi.hayırlı olsun diyelim hamilesin galiba

hoşgeldin canım. Hayırlı Olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

X