2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

burko

Hoşgeldin minik kuzum
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
2.541
4
:nazar:Anne Adayımız.:nazar: .....................:nazar:SAT:nazar:..............:nazar:Tahmini Doğum Tarihi:nazar:

1- ırem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
14- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
15- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
17- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
18- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
19- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
20- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
22- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- MELıKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
24- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
25- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
26- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
27- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
28-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
29- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
30- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
31- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
32- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
33- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
34- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
35- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
36- Emsalll35.........................11 Aralık.................................3 Eylül
37- ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
38- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
39- hakca.............................................................................18 Eylül
40- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
41- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
42- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
43-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
44-guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
45-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
46- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
47- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
48- süm-er...........................................................................23 Eylül
49- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
50- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
51- sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
52- ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
53- ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
54-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
55-_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
56- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
57- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
58-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
59- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

:nazar::nazar:EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERıNıN KıLO VE CıNSıYET TAHMıN LıSTESı:nazar: :nazar:

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-bengiii......................49................... ...Kız
8-flower_85..................64..................... ..Kız
9-burko......................76..................... ...Kız
10-asos1980.................64....................... .Erkek
11-dilekakal................53....................... .Kız
12-gamma....................65..........................Kız
13- guluncanı................59.........................Erkek
14-petibor.....................59.........................Kız
15- kedinihal.................62.........................Erkek
16- sido....................................................Kız
17- ESERizmir.............75..........................Erkek
18- ADA_32..................53.........................Kız
19- okyanus84...............62...................Erkek
20- sivaslı58..................48...................Erkek

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım.ben de ne zamandır bekliyodum bizim çömezleri.bakalım ilk kim yazacak diye merak ediyodum.topiğiniz hayırlı ve bizimki gibi bol ve güzel paylaşımlı olsun canım..
inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Arkadaşlar sımdıden hayırlı uğurlu olsun dıyorum.Allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.Bızım gıbı guzel seyler paylasırsınız umarım.

hoşgeldiniz kızlar
allahım kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amanda aman 2009 eylül anneleri gelmeye başlamış bileee
hadi hayırlı olsun,Eylül bebekleri çooook tatlı oluyorlar şanslısınız yanii...

Umarım mide bulantısız sorunsuz bi hamilelik geçirirsiniz ve sonunda yavrularınızı bizim gibi kucağınıza alırsınız.Hepinize hayırlı olsun.

yolun ilk adımını atacak anneler gelmeye başlamış şimdiden söyleyim kimi zaman çok zor kimi zaman çok güzel ve sonucu muhteşem bi sürece girmiş bulunuyorsunuz umarım paylaşımlarla güzel dostluklarınız olur hepinize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

hayde hayırılı olsun arkadaşlar......tecrübelrimizi sizlerle paylaşmaya hazırız.)))hihoyyyt
Anne olmak anlatılmayacak kadar güzel bir duyguymuş.anlatılmaz ancak yaşanır..allah her isteyene yaşatsın.:teytey:

Kendi kendime bol bol güldüm bugün. Midem bulanıyor, ben gülümsüyorum, midem bulanıyor, "oh yaşasın yine bulandı" diyorum. :roflol:Ne hallere sokuyor insanı vallahi. İlk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim. Onda hiç bulantım olmamıştı. Bu bulantılar iyi geliyor banahihoyyythihoyyyt

a.s.merhaba arkadaşlar,
"2009 eylül anneleri" diye bir başlık arıyorsanız muhtemelen hamileliğinizi 1-2 gün önce öğrendiniz. Ben pazar günü öğrendim ve aslında kısmetse ağustos annesi olmama rağmen sizlerle de yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum çünkü tahmini doğum tarihim 30 ya da 31 ağustos. E o da eylül sayılır değil mi:dance:

canım hayırlı olsun öncelikle senin sat tarihin neydi benim 20 kasım dı
benimde ağustos sonu gibi gözüküyo ama henüz doktora gitmedim
sen gittinmi görebildinmi bebeğini ben sadece evde test yaptım kan testi yaptırmadım doktorum 10 gün geçince gel demişti pazartesi gidicem acaba görebilirmiyim

sen gittinmi görebildinmi bebeğini ben sadece evde test yaptım kan testi yaptırmadım doktorum 10 gün geçince gel demişti pazartesi gidicem acaba görebilirmiyim

Kızlarrr merhabaa..:eek: Bende Ağustos sonu Eylül başı annesiyiiim :roflol:, feci şekilde arada kaldım bu konuda :bbo: Perlincim, benimde SAT 20 Kasım. Bugün dr a gittim, keseyi gördük çok şükür :Saruboceq: ama bebişi yılbaşından sonra görebiliriz dedi dr. Hatta 15 Ocak gibi gelirsen kalp atışlarını da görebiliriz dedi.. :CüvCüv: Bilgine canııım, bu arada seni ve tüm yeni anne adaylarını tebrik ederim, allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah :Saruboceq: a.s.

Kendi kendime bol bol güldüm bugün. Midem bulanıyor, ben gülümsüyorum, midem bulanıyor, "oh yaşasın yine bulandı" diyorum. :roflol:Ne hallere sokuyor insanı vallahi. İlk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim. Onda hiç bulantım olmamıştı. Bu bulantılar iyi geliyor banahihoyyythihoyyyt

Burkocuum seni çok iyi anlıyorum cnm.:1hug: Benimde kimyasal gebelik tecrübem var 1 tane bundan önce :çok üzgünüm: Umarım bu sefer herşey gönlümüzce olur, tebrikler canıım a.s.

hoşgeldiniz yeni eylül anniş adayları.inşallah günleriniz cok güzel ve kolay geçer.allah kucagınızı almayı nasip etsin minik bebişlerinizi

kızlarrr merhabaa..:eek: Bende ağustos sonu eylül başı annesiyiiim :roflol:, feci şekilde arada kaldım bu konuda :bbo: Perlincim, benimde sat 20 kasım. Bugün dr a gittim, keseyi gördük çok şükür :saruboceq: Ama bebişi yılbaşından sonra görebiliriz dedi dr. Hatta 15 ocak gibi gelirsen kalp atışlarını da görebiliriz dedi.. :cüvcüv: Bilgine canııım, bu arada seni ve tüm yeni anne adaylarını tebrik ederim, allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah :saruboceq: a.s.

sağol canım ya üzerimde acayip bi stres var şu an pazartesi nasıl olcak bilemiyorum daha kimseye söyleyemedim hamile olduğumu daha önce bir düşük tecrübem olduğu için bunda da çok korkuyorum
inşallah hepimizin hamilelliği sorunsuz geçer bende pazartesi kısmetse görürüm o zaman

bende dün öğrendim hamile olduğumu doktora gittim netleştirdim daha adetime 5 gün var 56.45 çıktı sonuçlarım nasıl sizce:)

sağol canım ya üzerimde acayip bi stres var şu an pazartesi nasıl olcak bilemiyorum daha kimseye söyleyemedim hamile olduğumu daha önce bir düşük tecrübem olduğu için bunda da çok korkuyorum
inşallah hepimizin hamilelliği sorunsuz geçer bende pazartesi kısmetse görürüm o zaman[/QUO
Canım stresini çok iyi anlıyorum, bende daha önce bi kimyasal gebelik geçirdiğim için çok endişeliyim bu sefer :çok üzgünüm: geçen hafta kan testi ile öğrendim aslında ama bugün keseyi görene kadar kimseye söylemedim bende :nazar:, daha yeni yeni başladı yanii telefon trafiğimiz yerimseniben Hiç canını sıkma hayatım, allaha emanet olsun bebişin :Saruboceq: İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz bize :Saruboceq: Gelişmelerden beni de haberdar et pazartesi.. Dua edicem senin için, çok güzel haberlerle belicez seni :1hug:a.s.

Tebrik ederim canım, hayırlı olsun. Benim sat 24 kasım. Henüz bebişimizi görebileceğimizi sanmıyorum çünkü önceki hamileliğimde 5+2 gibi ancak keseyi görebilmiştim. Ben de randevuyu önümüzdeki hafta için aldım. Cuma günü görürüz inşallah:CüvCüv:

bende eylül annişi olmak istiyorum :Saruboceq:
sat 26 kasım
insallah regli olmamda aranıza gelirim yerimseniben

bende dün öğrendim hamile olduğumu doktora gittim netleştirdim daha adetime 5 gün var 56.45 çıktı sonuçlarım nasıl sizce:)

Tebrik ederim arkadaşım öncelikle.. :nazar: değerler kişiden kişiye değişiyor Aylinciim, o yüzden fazla da takılma bence değerlere.. bence ii zaten değerin, benim adet günü 99.81 çıkmıştı. senin daha 5 gün var regli olmana yerimseniben Önemli olan değerinin katlayarak artması zaten, moralini yüksek tut, hoşgeldin aramıza canıım :1hug:

X