- 25 Ağustos 2007
- 5.030
- 2
- 44
Lalimm cicileriniz çok güzeller sağlıklı günlerde giysin paşan
teşekkür ederiz ela teyzesiiiiopuyorumnanaktan:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lalimm cicileriniz çok güzeller sağlıklı günlerde giysin paşan
lllalll canim hepsi cok guzel cok zevkli o kirmizilar cok yakisacak ben erkek bebege kirmizi rengi cok yakistiriyorum cookk sirin gorunuylar iclerinde kaydirigubbakcemile3
canım teşekkür ederimmmmmopuyorumnanaktanlalcim bebişin cicilerini sağlıkla giysin..ama bayıldım özzellikle kırmızı badilere..
ahhh ah biz hala çıkmadık alışverişe daha hiç bişeyciği yok kuzumun.kısmetse önümüzdeki hafta sonu çıkıp herşeyini birden toplamayı düşünüyoruz.bide kızlar şu kraft'ın beşik mama sandalyelerine takmış durumdayım ben arkadaşlarımdan biri kullanıyo çok kullanışlı rahat bişey diyo alıp almamakta kararsız kaldım siz ne dersiniz.
laaall heppsi çok güsel bebeiimmm..ee tabi öğrenir öğrenmes attın kendini sokaklara demii...güle güle giysin kuzucunnn
teysesi çok teşekkür ederizzzŞenizevet canım ne görürsem alıom...napıım ya 6 aydır kendimi tutmuştum.....:1rolleyes:
canım teşekkür ederizzzopuyorumnanaktancok tatlılar ıyı gunlerde kullansın mınık oglyusun canım
Lalll canım güle güle giydir cicilerini çok güsellermiş. Ben de şu kırmızı tulumla denizci gibi bir takım var onlara byıldım. Nerden aldın canım sakıncası yoksa. Ben de almaya başlıcam da bi türlü elim gitmedi daha, en azından bu sıcaklarda nerelere bakacağımı kesinleştirsem
canım teşekkür ederizzzopuyorumnanaktan
canım çok sağolll:asigim:kırmıız tulumu ceylan bebe den aldım keçiören ftz deki mağazasından......diğerinide c&a dan aldım etlik antaresdeki mağazasından ama ankamalldede mağazası var...yerimseniben
bunlarda kızımın cicileri.bir kısmı.daha sonra bende eklerim
http://img20.imageshack.us/img20/1815/s6000325v.jpg