2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zeynepcim çok güzellerrr güle güle iyi günlerde giyinsin cimcimeeeyerimseniben

zeynepcim canım çok güzeller maşallah rabbim güzel günlerde sağlıkla giyindirmeni nasip eder inşallah.....a.s.

canım benim saolasın inşallah yakın zamanda seninkileride görmek nasip olur....

zeynepcim çok güzellerrr güle güle iyi günlerde giyinsin cimcimeeeyerimseniben

lalcim canım saolasın...inşallah hep iyi günlerini görürüz yavrularımızın...

daha evvel kız kıyafetlerine olan zaafımdan bahsetmiştim zeynepçiğim. çok zevklisin belli oluyor, hepsi yine çok ciciler, güzel kızına da çok yakışacak zamanı geldiğinde inşallah

zeynepcim cicileriniz çok gezeller kızın sağlıkla giysin inşallah

zeyneeppp çok güsellerr ayhhh...

daha evvel kız kıyafetlerine olan zaafımdan bahsetmiştim zeynepçiğim. çok zevklisin belli oluyor, hepsi yine çok ciciler, güzel kızına da çok yakışacak zamanı geldiğinde inşallah

teşekkür ederim kızlar...kendimi her dışarı çıktığımda mağaza önlerinde buluyorum...hele elbiselere bitiyorum...sonumuz nereye varacak bilmiyorum...hihoyyythihoyyyt

bakın münük sewgilime neler aldımmmm

zuzucum özellikle çorabına bayıldım ...güzel günlerde giysin meleğin...

bakın münük sewgilime neler aldımmmm

zuzum bayıldım bayıldım o çorabınıda şapkasını hepsini yesin elaa teyzesiicokacimcoook
kızın sağlıkla giysin zuzum:Saruboceq:
bende yarın eklim bişiler almıştımyerimseniben

zuzum bayıldım bayıldım o çorabınıda şapkasını hepsini yesin elaa teyzesiicokacimcoook
kızın sağlıkla giysin zuzum:Saruboceq:
bende yarın eklim bişiler almıştımyerimseniben

Şeniz saol teyzesii..efett sen de ekleee...hihoyyyt

zuzum güle güle giysin fıstığın...ne güselll pembiş pembişşşşyerimseniben

Zeynebim yine çok güzel şeyler almışsın canım ya
Zuzuuu ne güzel onlar öyle pembiş pembiş...
İnş. güzel günlerde kullanırlar

çok güzeller zuzuuuu.. sağlıkla giysin bebeğin inşallah. kızım olmazsa eğer allahın bir bildiği vardır diyeceğim, benim niyet de kötü zira :sm_cool: evin nafakasını elbiselere yatırırım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…