2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

oyy oyy yesinler çok güsel tulumlara bayldım canım güle güel giysin melekin inş

zuzuuuuuu ay bayldım bttim yaaa ayy pembiş pembişlerrrr yaa..gülr güle gysn inş..

zuzuu canım çok güseller yaa. Güle güle giysin hepsini. Şimdi o küçük çorapların içine onun ayakları mı gircek ya yerim ben onu.

yaa kızlarr dövücem hepinizi heee o minicik bebişlerin giysilerini niye halıların üstüne koyuyosunuz bakiiimm.:mymeka:. evde başka koyucak yermi yok anacımmm.. kızdırmayın ablanızı hamile falan demem yolarım ona göreeee :mymeka:

ben koltukuma koyduuummmlülülülülülü hepsi yıkanıcak wakti geldiinde kuzumm..aldığımız yerlerde kimbilir nerelere koyuyolar zatii
zuzumm bayıldım bayıldım çok güzeller yaaa, sağlıkla giysin zilli kızın
sende zevkli hatunsun vesselamkaydirigubbakcemile3

ayhh çok mersi bebeiiimmmm...hihoyyyt

zuzum bundan sonra aldığın cicilerin yanına kaç aylık olduklarınıda yaz tamammı, senden kopya çekecem :)))

zuzuu, aşkbuya hayırlı olsun cicilerinizz çok tatlılarrrr allahım sağlıcakla giysin miniklerinizzz

zuzum bundan sonra aldığın cicilerin yanına kaç aylık olduklarınıda yaz tamammı, senden kopya çekecem :)))

kaydirigubbakcemile3 delüüü..taam yazarunn..son eklediğim üçlü takımnan tulum 3-6 lık..pek 0-3 almıcam aldıım pijimikler yeterr..hemencik büyürse giyemes zatii
zuzuu, aşkbuya hayırlı olsun cicilerinizz çok tatlılarrrr allahım sağlıcakla giysin miniklerinizzz

saol canımm inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…