2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bencede cinsiyeti belli olana kadar artık alma birşeyler....zorunlu olarak sarı yeşil beyaz alınıyor cinsiyet öğrenilene kadar....gerçi ben beyazı çok severim hastane çıkışını bile beyaz istiyorum..pamuk oğlum...

canım bende beyazı çok sefiom ama herşey beyaz olmasın diomm...battaniyesini bile beyaz aldımm.....-tatlicadiarzu-
birde yeşil turuncu sefmiom bebeklerde nedensee:bbo:belli olsun bebişimin cinsiyetiii...o gün atıcam kendimi alışveriş merkezlerinee-tatlicadiarzu-

canım bende beyazı çok sefiom ama herşey beyaz olmasın diomm...battaniyesini bile beyaz aldımm.....-tatlicadiarzu-
birde yeşil turuncu sefmiom bebeklerde nedensee:bbo:belli olsun bebişimin cinsiyetiii...o gün atıcam kendimi alışveriş merkezlerinee-tatlicadiarzu-

15 mayısı bekliyorum bende mothercare indirimini.......

Ne kadar güzel hamişlerimiz bebklerine birbirinden güzel seyler hazırlıyor ama beni kayınvalidem herseyden soguttu ne bebege bişey alma hevesim kaldı nede mutlulugum cok farklı bi kadın herseyden soguttu beni eşimde calışmıyor iş bulamadık bu yüzden ne bebgime nede kendime bişeyler alabiliyorum insanı yasamdan sogutan insanlardan nefret ediyorum basta kayınvelidemden cok kötüyüm kızlar belki sizide sıktım ama cok içim yanıyor bugun rahatsızımda neden, nedir bilmiyorum ama ellerim titriyor basım agrıyor ve gözlerimin altı morardi moralsiz bi hamilelik dönemi geciriyorum biliyorum bu bebegime yansıyor ama dayanamıyorum artık sizi sıktıysam cok özür dilerimm.....İnş hepiniz bebeginizi kucagınıza saglıklı bi sekilde alırsınız ve hep mutlu olursunuz...:nazar:

oyyy canım benim yapma sakın öle üzme kendini yazık bebişine de sana da...eşin insallah en kısa zamanda bi iş bulur..merak etmeyin bebek gercekten kısmetiyle geliyor..sürekli dua et..kayınvalıdene de bence cok takma kafanı he de gecsin:))))) sen hamilsin bi bebeğin olacak..kıyafetleri herseyi tam olmasa da saglıklı sıhhatli dünyaya gelsin yeter..rabbim sabırlar versin sana yardımcın olsun tatlım..ama dediğim gibi üzme sakın kendini bebeğin kızar bak sanasırnaşık şey:asigim::asigim::asigim:

naz yaz kıs küçük adam olacak lar ya bu oğluşlar..bugün ben de beğendim bi pantolon ama almadım:KK43:(((( cok güzelmiş.hayırlı saglıklı giysin insallah oğlusun canım maasallah:))))

nazyazcığım kıyafetleri çok güzel bebeğinin inşallah sağlıklı güzel günlerde giysin hepsi çok şeker bende daha hiç bir şey almadım hem cinsiyeti belli değil hemde ilk bebeğimi kaybettiğim için sonra üzülmekten korkuyorum mahfolurum herhalde mağazaların önünden geçerken girmemek için kendimi zor tutuyorum zaten ama 4. aydan sonra en azından ufak tefek şeylerini almayı istiyorum

Ne kadar güzel hamişlerimiz bebklerine birbirinden güzel seyler hazırlıyor ama beni kayınvalidem herseyden soguttu ne bebege bişey alma hevesim kaldı nede mutlulugum cok farklı bi kadın herseyden soguttu beni eşimde calışmıyor iş bulamadık bu yüzden ne bebgime nede kendime bişeyler alabiliyorum insanı yasamdan sogutan insanlardan nefret ediyorum basta kayınvelidemden cok kötüyüm kızlar belki sizide sıktım ama cok içim yanıyor bugun rahatsızımda neden, nedir bilmiyorum ama ellerim titriyor basım agrıyor ve gözlerimin altı morardi moralsiz bi hamilelik dönemi geciriyorum biliyorum bu bebegime yansıyor ama dayanamıyorum artık sizi sıktıysam cok özür dilerimm.....İnş hepiniz bebeginizi kucagınıza saglıklı bi sekilde alırsınız ve hep mutlu olursunuz...:nazar:

canim uzulme. bebisini dusun. seni uzenleri umursama. mesafeni koy ama saygisizlikta etme bence. umarim kotu gunlerin cabucak gecer:asigim:

rknydn55 üzülme canım benim bunların hepsi geçici kendine moral ver canım hiç kimseyide takma sen annesin unutma herşeyi bebeğin için yapacaksın kimse aç açık kalmaz merak etme yeterki sağlıklı olsun bebeğin herşey geçer kendinede stres yapıp bebeğini üzme olurmu

kızlar gene bir sürü ciciler almışsınız hepsi çok güzel melekler bu bebişler çok şanslı .

mevlüt takimimiz :nazar:

selinacım bebeğin sağlıkla giysin inşallah:nazar:
çok güzelmişyerimseniben

http://img168.imageshack.us/img168/8171/dsc02240z.jpg

bunlarda yeni cicişlerimiz
kızlar kusura bakmayın hepsini aynı anda ekleyemedim

elifcim cicileriniz çok güzel yafrun sağlıkla giysin inşallah:nazar:

buda benim bebeğimin ceketi

img0402d.jpg

bunlarda battaniyeleri

img0407p.jpg

img0411.jpg

img0410nce.jpg

zeynepcim bebeğin sağlıkla giysin inşallah:nazar: bayıldım ceketinize, fiyatınıda çok uygun almışsınyerimseniben

http://img527.imageshack.us/img527/4848/1001526.jpg

kıslar bu da benim oğlusumun :))))öğrencilerim almıs bana kalsa hiçbişey almadım daha..6.7. aydan sonra alacam insallah.

sağlıkla giysin bebeğin selduscum, çok cici:nazar:

cimg2103t.jpg

kot pantolonumuz

battaniyem.jpg

penye battaniyemiz

cimg2106.jpg

penye hırkamız

cimg2105.jpg

minik kaplanımın body tulumu:)

nazyaz eksik bişeyin kalmamış haaakaydirigubbakcemile3
sağlıkla giysin inşalla bebeğin:nazar:

rknydncım sen merak etme bebişiniz inşallah bolluk berektele gelir bak görüceksin eşinde en güzelinden iş bulur bizler de sizin için dua ederiz ama sen mutlu ol moralli ol ve bebeğinle ikinize sahip çık. eminim allah bu sabrını görüp karşılığını en güzel şekilde verecektir sadece sen kim olursa olsun (kayınvaliden bile olsa) içini köreltme iyi düşünmeye devam et. hem sen merak etme bebişin hayırlısıyla sağlıkla doğsun biz bişeyler alırız bebişine bizler de teyzeleri sayılırız dimi? ama sakın kendini üzme senden daha kötü ve zor durumda olanlar var bunu sakın aklından çıkarma. ne mutluki sana şu dönemde çoğu kadın için çok zor olan bişey nasip olmuş ve hamile kalmışsın...

nazyazcım bu arada bebişin kıyafetleri süper allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah:) bide erkek çocukları için pek kıyafet yok diyolar ama bak sen bulmuşsun...ben henüz pek bişey almıyorummmm. ben de allah kısmet eder de alırsam sizlerle paylaşırım

çok güzel ciclerrrr allahım sağlıkla kullansın bebişlerrr :nazar: :nazar: :nazar:
bende bi başlasam alamaya sıralıcam inş hepsini koycam buraya kızlarr sırnaşık şey

kızlar bir saattir aldıklarınıza bakıyorum,bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah'ım sağlıkla giymeyi nasip etsin bebişlerinize..
bende almak istiyorum artık hatta bugün arkadaşım ankaradan süpriz hediyesini göndermiş bebişimin..ilk hediyesini aldı kuzucum..olmazsa onu çeker koyarım buraya..
paylaşımları yapalımda eksiklerimizi belirlemek daha kolay oluyor böyle..
:CüvCüv:

musyas sağlıkla bebişinin giymesini nasip etsin Allah'ım cicilerin...
iyice heveslendim ya bende almak istiyorum.. hihoyyyt

musyascım güle güle giyinsin kısınnnnnnnyerimseniben

X