2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

cashmircim anneciğinle senin ellerine sağlık
lohusa şerbeti takımından bende yapıcam ama o bardak takımı yetmez
şeffaf plastik bardaklar var mika tazrı sert onları süslücem sonra çöpü boylicaklar ne yazıkki:KK43:

cashmirr bravo vallahi anneyi ve seni tebrik ediyorum...neler neler düşünüyorsunuz düşünmekle kalmayıp bir de uygalamaya geçiliyor....vallahi bravo..ellerinize sağlık..teker teker uğraşmışsnz,emeğinize sağlık...

cashmir lohusa takımın ve lavanta keselerinize bayıldım..ellerinize sağlık valla hazırlardan güzel olmuş,kelebek hastası biri olarak özellikle keselerine bayıldım..Allah gönlünüzce kullanmayı dağıtmayı nasip etsin inşallah..:nazar:

cashmircim anneciğinle senin ellerine sağlık
lohusa şerbeti takımından bende yapıcam ama o bardak takımı yetmez
şeffaf plastik bardaklar var mika tazrı sert onları süslücem sonra çöpü boylicaklar ne yazıkki:KK43:

teşekkürler aybikeciğim..benim aynı anda kalabalık gelecek misafirim olmaz. mevlüt de hemen yapamayacağız zaten.. ama akraba falan çoksa ya da mevlüt ve hastane için senin uygulaman daha güzel ve pratik... kadeh şeklinde olan plastik bardaklar varmış, istanbul' da bulmak mümkün olabilir.. eminim çok hoş olacaktır...

cashmirr bravo vallahi anneyi ve seni tebrik ediyorum...neler neler düşünüyorsunuz düşünmekle kalmayıp bir de uygalamaya geçiliyor....vallahi bravo..ellerinize sağlık..teker teker uğraşmışsnz,emeğinize sağlık...

teşekkürler canım aslında ana fikir benden değil, nerdeee.. hamileliğimin başında ''yok artık'' dediğim şeyler bunlar kaydirigubbakcemile3ama 9 ayda mod değiştirdim :asigim: ben ilk defa geçen mayıs' ta doğum yapan kuzenimden duymuştum.. aslında ayrıca örtü dikiyorlar sürahi süsleniyor falan ama bu kadarı yeterli geldi bana..

[/QUOTE=brnklc;9353549]cashmir lohusa takımın ve lavanta keselerinize bayıldım..ellerinize sağlık valla hazırlardan güzel olmuş,kelebek hastası biri olarak özellikle keselerine bayıldım..Allah gönlünüzce kullanmayı dağıtmayı nasip etsin inşallah..:nazar:[/QUOTE]

teşekkürler canım, beğenmene sevindim.. kelebek yakışıyor kızlara, ben de severim.. güzel dileklerin için sağol.. allah hepimize bebeklerimizle sağlıklı, mutlu günler nasip etsin dilerim..:Saruboceq:

kadeh şeklinde plastik bardaklar hea
vayy araştırmam lazım :)

evet, hemen örnek olarak ekleyelim...........hihoyyyt

şaka bi yana benim de bebek şekeri, hastane süsü, şerbet takımı ........vs ıvır zıvırlarım gelmişti ne zamandır ekleyemedim, bu akşam çektim hepsini tam ekliycekken tam üstüne geldi.
Hepsini benim bir tanıdığım abla hazırladı, hastane için de dediğiniz plastik kadehlerden yapmış bol miktarda. bakalım beğenecek misiniz...

Eklentiler

• $IMG_0020.JPG
    $IMG_0020.JPG
    50,6 KB · Görüntüleme: 214
  • $IMG_0021.JPG
    $IMG_0021.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $IMG_0022.JPG
    $IMG_0022.JPG
    57,4 KB · Görüntüleme: 129
bu yukarıdaki cam şerbet takımı sanırım ev için, aşağıdaki de plastik kadehler, lokum için şekerlik, lavanta kolanyası (bunu ben süsledim) ve masa örtüsü. Masa örtisi pek belli olmuyor ama organze kumaştan, 4 köşesinde birer gül var. Bunlar da hastane için.

Eklentiler

• $IMG_0023.JPG
    $IMG_0023.JPG
    56,4 KB · Görüntüleme: 154
  • $IMG_0024.JPG
    $IMG_0024.JPG
    58,8 KB · Görüntüleme: 144
bebek şekerlerimiz..........

Eklentiler

• $IMG_0027.JPG
    $IMG_0027.JPG
    65,6 KB · Görüntüleme: 120
  • $IMG_0028.JPG
    $IMG_0028.JPG
    67,5 KB · Görüntüleme: 157
  • $IMG_0029.JPG
    $IMG_0029.JPG
    66 KB · Görüntüleme: 215
son olarak hastane odası için süsler ve kapı süsümüz, tabi daha sağa sola bağlanacak tüller falan da var ama onları çekemedim.

Eklentiler

• $IMG_0026.JPG
    $IMG_0026.JPG
    66,9 KB · Görüntüleme: 752
  • $IMG_0031.JPG
    $IMG_0031.JPG
    63,3 KB · Görüntüleme: 126
ay hazirancım bayıldımmopuyorumnanaktan
her detay düşünülmüş..
kapı süsünüz de çok cici..
sana zahmet o plastik kadehleri nerden almışlar bi sorsan ben dışarı çıkamıyorum kocik yüüznden izin vermiyo bari adres veremde gidip alsın

hazirancım cicileriniz çok güzel kapı süsüde çok şık tülü falan takılınca fıstık gibi durur:nazar:

ay hazirancım bayıldımmopuyorumnanaktan
her detay düşünülmüş..
kapı süsünüz de çok cici..
sana zahmet o plastik kadehleri nerden almışlar bi sorsan ben dışarı çıkamıyorum kocik yüüznden izin vermiyo bari adres veremde gidip alsın

tşkler aybikecim beğenmenize sevindim, tüm malzemeleri eminönü-mahmutpaşa daki toptancılardan temin ediyor. oradan bulabilirsiniz.

hazirancığım hepsi birbirinden şık olmuş, bayıldım :içelim:.. iyi günlerde yerlerini bulsunlar inşallah... şerbet takımı için nette görmüştüm o modeli. harika bence... kurdelanın arkasına lastik dikerek yapmayı düşündüm ama makinamız yok işte... nette de yapıştırmaydı... yıkarken nasıl yapacaksın?

X