2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah allah hepimize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

casshmircim elbisesi çok güzel canım... opuyorumnanaktan

lavanta keselerinize de bayıldım :ecrin_bebek: iyi günlerde dağıtın zeynep ece ile...

şeker topiğini bulamadım kızlar.. buraya ekliyorum..
babasıyla birlikte yaptık kızımın lavanta keselerini :asigim:

dsc06775mm.jpg

dsc06767o.jpg

canım çoook guzel olmuş senınd eşininide elnınıza sağlik allah hayırlı gunlerde dağıtmaya nesıp etsın.

casshmircim elbisesi çok güzel canım... opuyorumnanaktan

lavanta keselerinize de bayıldım :ecrin_bebek: iyi günlerde dağıtın zeynep ece ile...

canım çoook guzel olmuş senınd eşininide elnınıza sağlik allah hayırlı gunlerde dağıtmaya nesıp etsın.

cashmircim ellerinize saglık cook güzel olmuşlar hayırlı günlerde dagıtın inşallah

cashmircim güle güle dağıt kelebeklerini :))) çok hoş olmuşlar

teşekkür ederiz teyzeleri.. a.s.

büyük gelen uyku setini kestik biçtik, yatağımıza uydurduk.. işte son hali..

dsc06892d.jpg

lohusa şerbet takımı yaptık annemle. 5 liraya bile mal olmadı kaydirigubbakcemile3.. dikiş makinamız olmadığından elde bu kadar yapabildik.

dsc06885go.jpg

dsc06886n.jpg

dsc06887l.jpg

zeynebim sağlıkla gelsin artıkta yatağında uyusun tatlım opuyorumnanaktan
canım çok hoş çok kokoş olmuş bardak takımınız bayıldım hatta süperrrrrrr zemuszemus

cashmircim çok güzel bebişinin uyku seti..ii günlerde sağlıkla kullansın..mışı mışıl uyusun yatağındayerimseniben
bardaklarda çok hoş olmuş..yerimseniben

uyku setiniz çok cici
bardaklara bayıldım altındaki tülmü?yapılışını tarif etsane cnm ya
bende yapayım bari kıskandım naniknanik

zeynebim sağlıkla gelsin artıkta yatağında uyusun tatlım opuyorumnanaktan
canım çok hoş çok kokoş olmuş bardak takımınız bayıldım hatta süperrrrrrr zemuszemus

tabii kokoş olur da sen beğenmez misin? kaydirigubbakcemile3 teşekkürler gizoşum a.s.

lllalll;9324208]cashmircim çok güzel bebişinin uyku seti..ii günlerde sağlıkla kullansın..mışı mışıl uyusun yatağındayerimseniben
bardaklarda çok hoş olmuş..yerimseniben
[/QUOTE]

teşekkür ederim lalciğim, beğenmene sevindim..a.s.

cashmircim uyku setiniz çok güzel güle güle kullanın canım..

sağol canım a.s... inşallah kuzularımızı yatırabilsek sağlıkla içlerine... artık gidip gelip hayal kurar olduk değil mi? opuyorumnanaktan

uyku setiniz çok cici
bardaklara bayıldım altındaki tülmü?yapılışını tarif etsane cnm ya
bende yapayım bari kıskandım naniknanik

teşekkürler canım, beğenmene sevindim.. çok amatör birşey oldu bizimki.. 10-15 cm. genişliğinde tülü ikiye katlayarak büzdürerek dikiyorsun.üzerindeki pembe fırfırı ayriyetten almıştım, satılıyor onu da iki kat yaptık biz üstüste gelmeyecek şekilde katları.. aynı şekilde büzdürerek tülün üzerine dikiyorsun... sonra uçlarına kurdele ve üzerine küçük nazar boncuklarından dikiyorsun.. en son ütü bastım çünkü kabarık olunca havada kaldı ne yazık ki.. kurdeleyi bağlayıp fiyonk yaptım, yıkarken çıkar tak biraz iş kurdele bağlamak ama, çok da vakit almıyor bence.. sürahi süslemedim, bana yeterli geldi bu kadarı.. makinan varsa lastikli birşeyler yapman daha kolaylık olur kullanım açısından..

Cok guzel yapmissiniz canim elinize saglik gule gule uyusun bardaklar da super olmus marifetli kadin seniiii

Cok guzel yapmissiniz canim elinize saglik gule gule uyusun bardaklar da super olmus marifetli kadin seniiii

teşekkürler zeldacığım a.s. ama inan bana dikiş kısmına hiç faydam dokunmadı. denemedim değil, ama bu kadar beceriksiz olabilir bir insan el işinde.. :hulya:

cashmircim hepsi çok güzel elinize sağlık[/QUOTE

teşekkürler canım sevindim beğenmene a.s.

cashmircim anneciğinle senin ellerine sağlık
lohusa şerbeti takımından bende yapıcam ama o bardak takımı yetmez
şeffaf plastik bardaklar var mika tazrı sert onları süslücem sonra çöpü boylicaklar ne yazıkki:KK43:

X