2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ZuZuu

kelebeğimm koynumda
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
7.352
112
2009 ekim kuzularının analarıı :CüvCüv: gelsin bakiim yawruşlara aldığınız cicilerin resimleri:emir_bebek: hihoyyyt

zuzum arabanın resmini bekliyoz hadi bakemm, açılış senden :)))

nazyaz kızz sen puset almamışmıydın cicimm...
araba güzelmiş hangi rengini aldın bakim...

yahu kızlar hızınıza yetişilmiyo maşallahhh
bende alınca koyarımmmm

nazyaz iyi günlerde kullanın canım çok güzelmiş hadi bakalım zuzuu senin arabanda sıra

kuzular arabamız bu..renk olarak laciwert kırmızı..aslında bu rengini istiyodum ama bebek büyüdükçü elinde bişiler yerken leke filan yapar dediler arkadaşlarım ben de koyu renk olsun dedimm

zuzum çok güzel gözüküyo arabanız, güle güle kullanın inşallah...
arabanın ağırlığı ne kadar? bide markası ne?
bide çift yönlümü?

ayyy ne soru sordum yaaa bide fiyatı nee?? :)))))

zuzum seninkide çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inş.

mersi pempeemmmm
zuzum çok güzel gözüküyo arabanız, güle güle kullanın inşallah...
arabanın ağırlığı ne kadar? bide markası ne?
bide çift yönlümü?

saol şekerimm...pierre cardin 5040..çift yönlü ewet canım..çok hafif diil.hafif arabalar biraz fazla sallanıyo içinde bebek warken..ne bilim gözüme sağlam görünmedi bikaçı..çok da ağır diil ama..şimdilik kullanışlı gibi görünüyo..sırtı 3 kademe yatıyo..3. kademe düz yatak gibi..

ayyy ne soru sordum yaaa bide fiyatı nee?? :)))))
cicim 250den başlıyo genelde fiyatı sanırım ama benim aldığım yerde kampanya wardı..208 tlye aldım..o yüzden erken dawrandım ya :)))
cnm ben bilmiyom resim eklemeyi, zuzu anlatır heralde sana...
bide resim eklemeyi anlat diyemedim :))))

delü:))imageshacke giriosun cici..ordan browse diorun resmi seçip ekrana geldiğinde hotlink 1 yazan kısmı cewap paneline kopyalıyosun

nazcım güsel günnerde kullanın iişallahh canımmm

sizi böyle görünce aşka geldim cumartesi dr gideyim pazar günü doğru alışverişe :eek:

cicim 250den başlıyo genelde fiyatı sanırım ama benim aldığım yerde kampanya wardı..208 tlye aldım..o yüzden erken dawrandım ya :)))

aneyyyy fiyatı çok iyiymiş kaçırdık desene, bide pierre cardin...
bittimi acep kampanyaCADIARZU

X